Usturoi granulat fin BIO 60g Mareste

Usturoi granulat fin BIO 50 g

PRN6521

Nou

Usturoi granulat fin BIO 50 gr. Usturoiul granulat fin este deosebit de practic în bucătărie pentru că este tot timpul la îndemână. Poate fi adăugat la fripturi, paste carbonara sau bolognese, tocănițe, ostropel, orice fel de preparate delicioase de casă. Alegeți usturoi BIO, din agricultura ecologică, ce a fost ferit de chimicale sau pesticide. Pentru o viață sănătoasă!

Mai multe detalii

11,17 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Usturoiul are gust delicios, aromă apetisantă și prprietăți nutritive și antispetice valoroase. Este denumit și antibiotic natural, ceea ce înseamnă că utilizarea constantă în alimentație presupune și beneficii pentru sănătate. Studiile arată că usturoiul ajută în lupta cu bacteriile nocive și la scăderea colesterolului.

Ingrediente: usturoi BIO granulat. BIO = din culturi certificate ecologic. Poate conține urme de muștar și țelină. Țara de origine: Germania.

Usturoiul se folosește în toate bucătăriile lumii. În bucătăria românească se folosește pentru a condimenta carnea, cârnații, mezelurile, supele și sosurile. Usturoiul dă mâncării un gust puternic și o aromă deosebită. Este de asemenea folosit de secole în medicina tradițională.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.

Usturoiul este cea mai studiată plantă medicinală din istorie. Usturoiul este o plantă cu multiple calităţi terapeutice cunoscute de foarte multă vreme, avand o multitudine de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langă faptul ca ajuta buna funcţionare a sistemului cardiovascular, usturoiul posedă un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei şi ofera protecţie faţă de agenţii cancerigeni.

Aliment, condiment şi remediu tradiţional nepreţuit. Conţine peste 200 de ingrediente biologic-active, precum şi vitamine,minerale, aminoacizi şi enzime. Are proprietăţi terapeutice nenumărate şi oferă beneficii pentru sănătate.

Scrieti o recenzie

Usturoi granulat fin BIO 50 g

Usturoi granulat fin BIO 50 g