Nou Rasnita (refolosibila) cu Mix din 4 feluri de piper BIO Mareste

Rasnita (refolosibila) cu 4 feluri de piper BIO

PRN7368

Nou

Râșnița cu 4 feluri de piper va arăta minunat pe masa dvs, va conferi savoare tuturor mâncărurilor dar, știați că piperul aduce și minunate beneficii pentru sănătate?  Râșnița refolosibilă cu 90gr Mix din 4 feluri de piper BIO, piper negru, alb, rosu si verde. Conține: piper negru BIO, piper alb BIO, piper roșu BIO, piper verde BIO. BIO =din culturi certificate ecologic.

Mai multe detalii

29,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Piperul este de mai multe feluri: piper negru, piper alb, piper verde, piper roşu sau piper roz.

Boabele de piper bio au efect antioxidant si antibacterian, menţinând starea de sănătate a tractului digestiv. De asemenea, piperul de diverse culori îmbunătăţeşte digestia şi ajută la sănătatea intestinală. Piperul este cel mai popular condiment din lume. Acesta are proprietăţi digestive, anti-reumatice şi contribuie la tratarea gastroenteritelor, a bronşitei. Piperul contribuie la tratarea dispepsiei-tulburare de digestie şi a simptomelor acesteia precum balonare sau flatulenţe. Piperina, principalul activ din piper, excită enzimele digestive, facilitează asimilarea proteinelor, lipidelor şi a unor glucide furnizate de alimentaţie. Folposiți mai mult piper în rețetele dvs de casă sau râșnit proaspăt peste mâncarea deja preparată.

Piperina mai aduce un beneficiu major pentru sănătate, respectiv stimulează producţia bilei și îi permite acesteia să se debaraseze de toxine. Piperul negru stimulează papilele gustative care trimit o comandă stomacului să crească secretia de acid clorhidric, îmbunătăţind astfel digestia. Atunci când în organism producţia de acid clorhidric este insuficientă, produsele alimentare pot rămâne o perioadă mai lungă în stomac, ceea ce determină apariţia de arsuri sau indigestii. Dacă aveți râșnița de piper pe masă, vă va fi mult mai ușor să utilizați piper zilnic și să vă mențineți sănătatea!

Piperul negru provine de la planta de piper, o plantă asemeni viţei de vie, care poate creşte până la 10 metri lungime in zonele cu clima caldă tropicală. Atunci când planta are vârsta de trei până la patru ani aceasta face bucheţele de flori mici şi albe care se transformă în mici fructe cunoscute drept boabe de piper. Piperul negru este folosit și în diverse medicamente şi produse cosmetice, iar uleiul de piper este, de asemenea, folosit ca ulei de masaj ayurvedic sau în anumite tratamente de frumuseţe.

Piperul alb este sămânţa plantei de piper după înlăturarea învelişului închis la culoare. Procedeul utilizat în acest sens este cel denumit topire industrială prin care fructele de piper roşu sunt înmuiate în apă timp de o săptămână pentru ca învelişul să se înmoaie şi să cadă. Mai apoi se înlătură toate urmele de înveliş, iar boabele rămase sunt puse la uscat. Piperul alb este foarte răspândit în bucătăriile indiană şi mexicană, în sosuri, salate sau piureuri.

Piperul verde înseamnă de fapt boabe crude de piper. Aceste boabe sunt uscate astfel încât să-şi menţină culoarea verde. 

Piperul roşu se referă la fructele conservate în saramură sau oţet sau poate fi produs prin aceleaşi tehnici de menţinere a culorii folosite pentru obţinerea nuanţei de verde.

Conținut: 90 gr. Origine: non-UE.

Scrieti o recenzie

Rasnita (refolosibila) cu 4 feluri de piper BIO

Rasnita (refolosibila) cu 4 feluri de piper BIO