Anason Stelat BIO 20 gr Mareste

Anason Stelat BIO 20 gr

PRN10970

Nou

Anasonul stelat (Illicium verum) este dulce si aromat. Este numit si condimentul Craciunului si al sarbatorilor de Iarna. Adaugati anason in vinul fiert sau tuica fiarta, in ceai, in ciocolata calda, in blatul pentru tort sau prajituri, in budinca de vanilie de casa, etc. Fructul de anason are forma de stea, cu cinci pana la zece varfuri (in medie opt).

Mai multe detalii

in stoc

5,60 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Aceste varfuri sunt pastaile care contin semintele. Au coaja groasa, de culoare ruginie, si ating lungimi de pana la 3 cm. Se pot gasi intregi sau pisate, sub forma de pudra roscat-cafenie. Tinute in containere ermetic inchise, la adapost de aer, lumina si umezeala, se poate pastra mai bine de un an.
Proprietati terapeutice ale anasonului stelat: este un stimulent al functiilor pancreatice; este antispastic; carminativ; aromatizant; stimuleaza apetitul; actiune expectoranta, carminativa si galactogoga; are efect stimulant asupra centrilor respiratiei si circulatiei.
Indicatii terapeutice ale anasonului stelat: excita peristaltismul intestinal; stimuleaza secretia salivara, gastrica, intestinala si pancreatica; util in tratament pentru afectiuni bronsice; ne scapa de balonari; stimuleaza secretia laptelui la proaspetele mamici; recomandat impotriva colicilor abdominale; recomandat pentru a scapa mai usor de tuse; tratament natural pentru tulburari digestive.
Steluțele de anason întregi se pot adăuga direct în vasul în care se gătește mâncarea. Alternativ se poate pisa și folosi sub formă de pudră. Se utilizeazp cantități mici, pentru că este o mirodenie foarte aromatizanta.
Ingrediente: anason stelat BIO (din culturi certificate ecologic.) Conținut: 20gr. Condiții de păstrare: depozitați la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură.

Scrieti o recenzie

Anason Stelat BIO 20 gr

Anason Stelat BIO 20 gr