Nou Condiment pentru carne cu 16 ierburi aromatizante natural Mareste

Condiment pentru carne cu 16 ierburi aromatizante natural

GF10913

Nou

Condiment pentru carne cu 16 ierburi aromatizante natural. Vegan. Fără gluten. Fără lactoză. Condiment pentru carne cu 16 ierburi vă va ajuta să dați mâncărurilor cu carne o aromă unică. Este un excelent condiment pentru cartofi prăjiți, chipsuri sau feluri de mâncare pe bază de paste. Persoanele care gătesc rețete cu alimente fără gluten și doresc un plus de gust și de savoare, pot  folosi cu încredere produsele Gefro. 

Mai multe detalii

12,10 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente: sare de mare, amestec de ierburi și mirodenii (ceapă, piper, ardei gras, usturoi, fructe de ienupăr, ciuperci, cimbru, chervil, măghiran, busuioc, rozmarin, pulbere de muștar, nucșoară, frunze de dafin, cuișoare, chimen, coriandru), potențiator de aromă: glutamat monosodic*, ulei de palmier.

*=bază de producție: alimente naturale, cum ar fi sfecla de zahăr, porumb.

Glutenul este inofensiv pentru persoanele cu digestie normală, dar pentru persoanele cu sensibilitate la gluten, membranele mucoase ale intestinului subțire sunt deteriorate, făcând imposibilă digestia normală. Simptomele tipice ale bolii celiace sunt: balonare, greață, dureri de stomac, pierderea poftei de mâncare, diaree cronică și întârziere de creștere la copii. Dacă suferiți de boala celiacă sau bănuiți că ați putea avea boală celiacă, vă rugăm să consultați medicul. Singura terapie cunoscută este o alimentație fără gluten pe tot parcursul vieții, în care produsele care conțin gluten sunt evitate complet. Odată cu eliminarea completă a alimentelor care conțin gluten, cu timpul, simptomele vor începe să dispară.

Producător: GEFRO KG. Germania. GEFRO este o companie de familie recunoscută pentru supele sale delicioase, de cea mai bună calitate, precum și pentru gama de condimente și sosuri de acum trei generații. Sediul companiei se află în Memmingen, un orășel pitoresc din sudul Germaniei, foarte aproape de celebrii munți Alpi. După mai bine de 90 de ani de istorie a companiei, GEFRO este adânc înrădăcinat în regiune: în calitate de sponsor al echipei locale de hochei pe gheață, cu vizionări și ovații la fiecare meci. De asemenea, GEFRO sprijină în mod regulat diverse organizații de caritate, atât aproape de casă, cât și mai departe.

Există multe surse ascunse de gluten atât în produsele alimentare, cât și în produsele nealimentare. Glutenul ar putea fi în alimente la care nu te-ai aștepta - cum ar fi bomboane, sosuri, supe, condimente și dressing-uri. Supe fără gluten, sare cu plante aromatizante, condimente bază pentru sosuri – verificați eticheta și, dacă scrie ”fără gluten” puteți sta fără griji.

Scrieti o recenzie

Condiment pentru carne cu 16 ierburi aromatizante natural

Condiment pentru carne cu 16 ierburi aromatizante natural