BISCUITI, Napolitane, CHIPS-uri

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti BIO cu Ghimbir si Unt American Style
  Biscuiți americani BIO cu ghimbir si unt. 175 gr.   Ingrediente: făină de grâu, zahăr din trestie, unt 20,5 %, ghimbir confiat 7,5 % ( ghimbir, zahăr), sirop din malț de orz, pudră de ghimbir 1,5%, agent de afânare : bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, sare de mare. Pot c..
  Lei: 20.80
 • Biscuiti BIO cu jeleu de portocale fara faina, fara gluten 16 bc 100 gr
  Biscuiti BIO fara faina, fara gluten, deliciu cu  umplutură din portocale și ciocolată amăruie (Bio).   INGREDIENTE: Umplutură de portocale bio 38% (zahăr de trestie bio, suc de portocale bio 32%, sirop de glucoză bio, agenți de gelifiere: pectină, acidifianți: acid ci..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ingrediente: făină de mălai, zah..
  Lei: 18.60
 • Biscuiti BIO cu Unt si Amarant 150 gr
  Biscuiții cu amarant BIO cunoscut și sub denumirea de "cereala incașilor" îndulciți cu miere de cea mai bună calitate și 14% unt, sunt o gustare deosebită între mese atât pentru adulți cât și pentru copii. Ingrediente: făină integrală de grâu bio, miere bio 14%, unt bio 14%, sirop de..
  Lei: 12.80
 • Biscuiti BIO din ALAC si Miere 125 gr
  Biscuiți bio din făină de grâu alac si miere, preț pentru 125 gr.  Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Un deliciu pentru mici și mari. Biscuiții sunt preparați cu ingrediente 100% ecologice și îndulciți cu miere. Nu conțin lapte, oua sau lactate. Ingrediente:..
  Lei: 14.50
 • Biscuiti BIO din ALAC si Susan 150gr
  Biscuiți bio din făină integrala de grâu alac și susan, preț pentru 150 g. Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Produs vegan, fără ouă, lapte sau lactoză, preparat cu făină integrală de alac 100% ecologică. Ingrediente: făină integrală de alac bio 84%, susan bio 4%, ule..
  Lei: 16.80
 • Biscuiti BIO din ALAC, OVAZ si Miere 150gr
  Cereale integrale bio si miere 19% in biscuitii integrali nemtesti. Biscuiți bio din făină de grâu alac, ovaz si miere, preț pentru 150 g.  Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Produs vegan, fără ouă, lapte sau lactoză, preparat cu făină integrală de alac 100% ecologică. ..
  Lei: 16.50
 • Biscuiti bio din faina de Alac cu Ghimbir confiat 200gr
  Cunoscatorii stiu ca faina de alac are proprietati nutritive mult superioare fainii standard de grau. Iar daca va place si ghimbirul, atunci acesti biscuiti sunt un deliciu! Ingrediente: făină de alac BIO 56%, zahăr brut din trestie BIO, grăsime de palmier BIO, amidon din cartofi B..
  Lei: 14.00
 • Biscuiti cu Ciocolata BIO 250 gr
  Biscuiti de ciocolata. Ingrediente: făină de grâu bio tip 1050, zahăr brut din trestie, grăsime de palmier nehidrogenată, bucățele de ciocolată neagră bio 14% (masă de cacao, zahăr brut din trestie bio, unt de cacao bio, emulgator: lecitină din soia), cacao bio 3%, sirop de orez bio, vanilie Bour..
  Lei: 12.70
 • Biscuiti cu faina Integrala BIO si Multa Miere! 250 gr
  Biscuiti ideali pentru copii si pentru intreaga familie pentru ca au faina integrala, multa miere (30%) si ingrediente exclusiv bio.  Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 38%, miere bio 30%, făină integrală de ovăz bio, grăsime de palmier nehidrogenată bio, făină de alac bi..
  Lei: 10.90
 • Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO si Miere 250 gr
  Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO 250 gr produsi de Bohlsener MühleGmbH & Co. KG Germania. Îndulciți cu miere! Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 41%, fulgi de ovăz integrali bio, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, fructe bio 13% (pudră de mere bio, suc concentrat ..
  Lei: 10.90