BISCUITI, Napolitane, CHIPS-uri

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti BIO cu Ghimbir si Unt American Style
  Biscuiți americani BIO cu ghimbir si unt. 175 gr.   Ingrediente: făină de grâu, zahăr din trestie, unt 20,5 %, ghimbir confiat 7,5 % ( ghimbir, zahăr), sirop din malț de orz, pudră de ghimbir 1,5%, agent de afânare : bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, sare de mare. Pot c..
  Lei: 20.80
 • Biscuiti BIO cu jeleu de portocale fara faina, fara gluten 16 bc 100 gr
  Biscuiti BIO fara faina, fara gluten, deliciu cu  umplutură din portocale și ciocolată amăruie (Bio).   INGREDIENTE: Umplutură de portocale bio 38% (zahăr de trestie bio, suc de portocale bio 32%, sirop de glucoză bio, agenți de gelifiere: pectină, acidifianți: acid ci..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu multa ciocolata si unt 175g
  Biscuiti cu multa ciocolata si unt! Ingrediente: făină de grâu bio,bucăți de ciocolată bio 21% (zahăr din trestie de zahăr bio, masă de cacao bio, unt de cacao bio, emulgator: lecitină din floarea soarelui bio), zahăr din trestie de zahăr bio, unt bio 17%, amido..
  Lei: 19.75
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ingrediente: făină de mălai, zah..
  Lei: 18.60
 • Biscuiti BIO cu Unt si Amarant 150 gr
  Biscuiții cu amarant BIO cunoscut și sub denumirea de "cereala incașilor" îndulciți cu miere de cea mai bună calitate și 14% unt, sunt o gustare deosebită între mese atât pentru adulți cât și pentru copii. Ingrediente: făină integrală de grâu bio, miere bio 14%, unt bio 14%, sirop de..
  Lei: 12.80