BISCUITI, Napolitane, CHIPS-uri

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Biscuiti bio cu ciocolata cu lapte De-Rit Choco Duo`s 150 g
  Gust ideal de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată cu lapte Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată cu lapte BIO 25% (zahăr brut din trestie BIO, unt de cacao BIO, lapte praf integral BIO, masă de cacao..
  Lei: 16.60
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti bio cu ciocolata neagra De-Rit Choco Duo`s 150 g
  Gust ideal de ciocolata in buscuitii bio de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată neagra. Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată neagră BIO 25% (masă de cacao BIO, zahăr brut din trestie BIO, unt de caca..
  Lei: 16.60
 • Biscuiti BIO cu Ghimbir si Unt American Style
  (Stoc epuizat temporar) Biscuiți americani BIO cu ghimbir si unt. 175 gr.   Ingrediente: făină de grâu, zahăr din trestie, unt 20,5 %, ghimbir confiat 7,5 % ( ghimbir, zahăr), sirop din malț de orz, pudră de ghimbir 1,5%, agent de afânare : bicarbonat de amoniu, bicarbonat de so..
  Lei: 20.81
 • Biscuiti BIO cu jeleu de portocale fara faina, fara gluten 16 bc 100 gr
  Biscuiti BIO fara faina, fara gluten, deliciu cu  umplutură din portocale și ciocolată amăruie (Bio).   INGREDIENTE: Umplutură de portocale bio 38% (zahăr de trestie bio, suc de portocale bio 32%, sirop de glucoză bio, agenți de gelifiere: pectină, acidifianți: acid ci..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  sale
  Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ingrediente: făină de mălai, zah..
  Lei: 11.16Lei: 18.60
 • Biscuiti BIO cu Unt si Amarant 150 gr
  Biscuiții cu amarant BIO cunoscut și sub denumirea de "cereala incașilor" îndulciți cu miere de cea mai bună calitate și 14% unt, sunt o gustare deosebită între mese atât pentru adulți cât și pentru copii. Ingrediente: făină integrală de grâu bio, miere bio 14%, unt bio 14%, sirop de..
  Lei: 12.80
 • Biscuiti BIO din ALAC si Miere 125 gr
  Biscuiți bio din făină de grâu alac si miere, preț pentru 125 gr.  Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Un deliciu pentru mici și mari. Biscuiții sunt preparați cu ingrediente 100% ecologice și îndulciți cu miere. Nu conțin lapte, oua sau lactate. Ingrediente:..
  Lei: 14.50
 • Biscuiti BIO din ALAC si Susan 150gr
  Biscuiți bio din făină integrala de grâu alac și susan, preț pentru 150 g. Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Produs vegan, fără ouă, lapte sau lactoză, preparat cu făină integrală de alac 100% ecologică. Ingrediente: făină integrală de alac bio 84%, susan bio 4%, ule..
  Lei: 16.80
 • Biscuiti BIO din ALAC, OVAZ si Miere 150gr
  Cereale integrale bio si miere 19% in biscuitii integrali nemtesti. Biscuiți bio din făină de grâu alac, ovaz si miere, preț pentru 150 g.  Ideali pentru excursii, sport sau pauzele de peste zi. Produs vegan, fără ouă, lapte sau lactoză, preparat cu făină integrală de alac 100% ecologică. ..
  Lei: 16.50
 • Biscuiti bio din faina de Alac cu Ghimbir confiat 200gr
  Cunoscatorii stiu ca faina de alac are proprietati nutritive mult superioare fainii standard de grau. Iar daca va place si ghimbirul, atunci acesti biscuiti sunt un deliciu! Ingrediente: făină de alac BIO 56%, zahăr brut din trestie BIO, grăsime de palmier BIO, amidon din cartofi B..
  Lei: 14.00
 • Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr
  (Stoc EPUIZAT temporar) Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr. Produs Vegan. Îndulcit cu xilitol care este un zahar natural extras din mesteacan, nu din sfecla sau trestie. Conține zaharuri naturale. Ingrediente: făină de grâu BIO, făină de ovăz&..
  Lei: 16.00