Ceai cu Flori de Ginseng si Plante Medicinale BIO Mareste

Ceai cu Flori de Ginseng si Plante Medicinale BIO

YT460404

Nou

Flori de ginseng pentru un ceai savuros si sanatos! Exista un număr de elemente care trebuie să fuzioneze pentru a obtine un ceai bun. Acest ceai cu multiple expresii, combină toate aspectele pământului. Un amestec delicat de 18 plante, flori şi condimente creează un ceai ambroziac bogat, incununat de florile de Ginseng care lasa bautorul ceaiului plin de caldura si pasiune.

Mai multe detalii

in stoc

15,89 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Logo BIO EU

Ingrediente: lemongrass bio, menta bio, macese bio, coaja de portocale bio, lemn dulce bio, cardamom bio, radacina de ginseng bio, scortisoară bio, flori de ginseng bio, ghimbir bio, extract de lamai (aroma naturala), urzica bio, lucerna bio, piper negru bio, coada calului bio, seminte detelină bio, cuisoare bio, bautura de kombucha uscata bio. BIO = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g

Planta de lămâie
În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.
Flori de ginseng
Ginseng-ul a fost odinioară considerat planta regilor, deoarece timpul său de creștere era unul de lungă durată, însemnând că era mult prea scump pentru majoritatea oamenilor. Poate dura până la 170 de ani pentru ca rădăcina de ginseng sălbatic, care provine din Coreea de Nord, să fie complet matură. Ginseng-ul are un gust ușor amar și îşi are originea în Europa încă din secolul al 17-lea.
Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.
Măceșe
Măceșul face parte din familia trandafirului. Măceșele conțin de cinci ori mai multă vitamina C decât lămâile. Fructele sale aromatice au un gust ușor amar și dulce în același timp și conțin vitaminele A, B, E, P și K, precum și acid citric, minerale si fier.
Coajă de portocală
Este binecunoscut faptul că portocalele conțin o mulțime de substanțe utile. Ce nu știm însă este faptul că de fapt coaja de portocală este chiar mai valoroasă decât interiorul: are mai mult de 170 de fitochimicale active, peste 60 de flavonoide diferite și numeroase uleiuri esențiale. Toți acești nutrienți sunt valoroși pentru sănătate. În plus, coaja de portocală are o aromă răcoritoare și un gust dulce delicios.
Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
Lucernă
Din traducerea arabă, însemnând "tatăl tuturor produselor alimentare", lucerna a fost prețuită de mii de ani datorită proprietăților sale nutritive. În plus față de proteine, minerale şi micronutrienţi, semințele acestei plante conțin mai multe vitamine, cum ar fi E, K, B6 și D. Lucerna (Alfalfa) are un gust subtil, aromă asemănătoare nucilor și o savoare aromată-picantă.
Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.
Lămâia
Originile sale sunt considerate a fi în nordul Indiei, cu toate că lămâia a fost cultivată în întreaga lume de mii de ani datorită conținutului său ridicat de substanţe nutritive și a gustului dulce şi revigorant. În plus față de vitamina C, fructul arborelui de lămâie este bogat în fosfor și pectină.
Astragal
În China astragalul, cu gustul său subtil şi dulce, este una dintre cele mai importante plante medicinale în medicina tradițională chineză. Planta, cunoscută şi sub denumirea de "guma tragacant", se regăseşte în China sub numele "Huang Qi". Acest lucru se traduce literalmente ca "lider galben", accentuând importanța acestei plante pentru oameni.
Kombucha
Kombucha este un amestec de diferite drojdii și a fost servit ca băutură de mii de ani, datorită aromei sale unice și proprietăților nutritive. Kombucha are un gust acru, dar şi dulce şi conţine fier, acid folic nutritiv, precum și vitaminele C, B, D și K.

Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai cu Flori de Ginseng si Plante Medicinale BIO

Ceai cu Flori de Ginseng si Plante Medicinale BIO