Ceai Feminin: Lavanda, Frunze de Zmeur, Verbina Mareste

Ceai Feminin: Lavanda, Frunze de Zmeur, Verbina

YT481604

Nou

Ceai Yogi Tea Woman's Balance, Echilibrul Femeilor cu lavanda, verbina, zmeur, roinita. În mitologia indiană, femeile sunt înzestrate cu o mie de arme pentru că doar o femeie poate face o mie de lucruri deodată. În tradiţia Ayurvedică echilibrarea gusturilor este legată de echilibrul interior al sufletului. Am creat un amestec echilibrat de frunze de zmeur, verbină, cimbru şi oregano pentru a vă oferi compania unui deliciu aromatic.

Mai multe detalii

in stoc

15,89 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Logo BIO EU

Ingrediente: frunze de zmeur bio (35%), lemn dulce bio, verbină bio (13%), scorţişoară bio, roiniţă bio, ghimbir bio, cimbru bio, flori de lavanda bio, oregano bio, cardamom bio, piper negru bio, cuişoare bio. Bio = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.

Frunze de zmeură
Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu zmeura ca fiind un fruct dulce utilizat în deserturi. Cu toate acestea, planta a fost folosită în antichitate pentru proprietățile sale medicinale. Frunzele de zmeur conțin niveluri extrem de ridicate de vitamina C și au taninuri nutritive.
Verbina
Planta derivată din lămâie verbina a fost introdusă în Europa în secolul al 18-lea. Este originară din America de Sud, unde da fost prețuit ca o plantă medicinală importantă. Lămâița aparține familiei Verbenaceae și conține uleiuri esențiale importante.
Lavanda
Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante.
Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
Balsamul de lămâie
Desemnată „Planta medicinală a anului” în 1988, balsamul de lămâie este cunoscut încă din Evul Mediu când a trebuit să fie cultivată obligatoriu în grădina tuturor mănăstirilor. Balsamul de lămâie conţine numeroase taninuri, flavonoide și săruri minerale, în plus față de uleiurile esențiale, ceea ce îl face o plantă medicinală importantă. Frunzele sale au un gust proaspăt, aromat și citric.
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
Cimbru
Cimbrul aparține familiei labiate și a fost prețuit de mii de ani ca plantă medicinală. Acesta crește în principal în jurul bazinului Mării Mediterane și dispune de o aromă consistentă, blândă. În 2006, cimbrul a fost desemnat Planta Medicinală a Anului, datorită proprietăților sale nutritive și curative.
Oregano
Oregano, care face parte din familia labiate, a fost considerat de grecii antici ca o plantă medicinală importantă. Acesta conține o cantitate mare de antioxidanti naturali, inclusiv uleiuri esențiale, taninuri si substanțe volatile. Are o aromă corpolentă.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.
Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai Feminin: Lavanda, Frunze de Zmeur, Verbina

Ceai Feminin: Lavanda, Frunze de Zmeur, Verbina