Ceai Feminin cu Ghimbir, Fenicul, Musetel Mareste

Ceai Feminin cu Ghimbir, Fenicul, Musetel

YT480204

Nou

Woman's Tea Yogi Tea®, ceai special cu mesaj pe fiecare plic. In vechile scrieri ale yoginilor scrie că o femeie este relaxata atunci cand reuseste sa se conecteze cu interiorul sau. Ceaiul Yogi Tea vă aduce mai ușor acel echilibru interior și starea de bine. Ceaiul pentru Femei Yogi Tea combină ghimbir (ginger), musetel, coaja de portocala si papadie intr-o experienta aromatica cu un minunat gust linistitor. Pentru momente de calm si desfatare!

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ceaiul Yogi iti readuce echilibrul interior iar combinatia de ghimbir, coji de portocale si musetel este atat de "feminina" daca putem exprima astfel o aroma de ceai.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.

Ingrediente: ghimbir bio (16%), scorţişoară bio, coajă de portocale bio (15%), fenicul bio, muşeţel bio (10%), malţ din orz bio, păpădie bio, piper negru bio, extract de portocale (aromă naturală), seminţe de ienupăr bio, lemn dulce bio, cardamom bio, cuişoare bio, extract din rădăcină de angelică (aromă naturală). BIO = din culturi certificate biologic.

Fiecare din ceaiurile YOGI TEA® sunt amestecuri create cu măiestrie din ingrediente exclusiv naturale, cu un singur scop: să vă facă să simţiţi în mod conştient că trăiţi!

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Coajă de portocală
Este binecunoscut faptul că portocalele conțin o mulțime de substanțe utile. Ce nu știm însă este faptul că de fapt coaja de portocală este chiar mai valoroasă decât interiorul: are mai mult de 170 de fitochimicale active, peste 60 de flavonoide diferite și numeroase uleiuri esențiale. Toți acești nutrienți sunt valoroși pentru sănătate. În plus, coaja de portocală are o aromă răcoritoare și un gust dulce delicios.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.

Muşeţel
La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002.

Păpădie
Prima menţionare a acestei plante medicinale a fost găsită în documentele unor medici persani în jurul anului 900 d.Hr. Grecii antici, de asemenea, au descoperit repede că păpădia tânără, dulce-amară, nu are numai o savoare delicioasă, dar conține, de asemenea, numeroase substanțe amare și alte substanţe importante cu rol medicinal.

Malţ din orz
Orzul aparține familiei de iarbă dulce și este originar din Orientul Mijlociu și partea de est a Balcanilor. Malțul, condiment aromat obţinut din orz încolţit, conţine mulţi aminoacizi esențiali pe care organismul nu îi poate produce de la sine precum și magneziu, calciu și potasiu.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Ienupăr
Cei mai mulți oameni știu că boabele de ienupăr negru reprezintă condiment acru, picant și ușor dulce în același timp. Dar acum 3500 ani egiptenii antici descoperiseră deja că fructele de ienupăr conțin extraordinar de multe proprietăți nutritive. Numele ienupărului provine de la vechiul cuvânt german "wauhal" însemnând și "prospețime / plin de viață".

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Rădăcina de Angelica
Angelica aparține unei familii de plante umbelifere care cresc în râuri, lacuri și păşuni umede. Albinele sunt atrase de mirosul aromat și oamenilor le place gustul său dulce. Angelica este utilizată în medicina naturistă pentru arsuri la stomac, gaze intestinale (flatulență), artrită, probleme de circulație, guturai, nervozitate și tulburări de somn (insomnie).
Ceai produs în Germania de Yogi Tea.

Scrieti o recenzie

Ceai Feminin cu Ghimbir, Fenicul, Musetel

Ceai Feminin cu Ghimbir, Fenicul, Musetel