CEAIURI Yogi Tea®

Ceaiuri Yogi Tea, idee de cadou de Paste 2015

Celebrele ceaiuri Yogi Tea® sunt nr 1 pe segmentul de piață al ceaiurilor naturale aromate! Cu o cotă de 78% din piața de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate în fiecare an la Târgul International de Produse Bio - BIOFACH Germania. Acest premiu este cel mai recunoscut și de incredere în domeniul alimentelor și băuturilor organice.
Ceaiurile Yogi Tea Pliculete au ingrediente de cea mai buna calitate, provenite din culturi ecologice, iar gustul e consistent și surprinzător! 
Știați că... - Fiecare pliculeț de Ceai Yogi Tea are tipărit pe verso un scurt mesaj filosofic ce completează încântător îmbietorul dans al aromelor? Verificați!

"Serve your spirit!" ~ este motto-ul Yogi Tea.

Vă invităm să vizitați și site-ul www.yogitea.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei
  Aroma naturală a trandafirilor bio este irezistibilă. Yogi Tea a combinat petalele de trandafiri cu mușețel, hibiscus, soc și lavandă pentru a crea o încântare a simțurilor! Esenţa a opt flori a fost amestecată într-un singur ceai, o capodoperă naturala! Compoziţia uşoară, eterică, a fost ob..
  Lei: 16.50
 • Ceai Editia de CRACIUN Yogi Tea BIO EDITIA 2017
  Ceaiul cu ambalaj special de Craciun Yogi Tea este un cadou desavarsit! Editia 2017 are un ambalaj specific Yogi. Savoarea ingredientelor delicioase ne incalzeste inima tuturor.   Pentru un ambient fermecător. Yogi Tea sărbătorește cel mai așteptat moment din an cu un amestec ayurved..
  Lei: 16.50
 • Ceai Yogi Specialitate de ceai gata preparat 1l
  Yogi CHAI, Specialitate de ceai din mirodenii, gata preparat, 1L. Puneti in cana sau pahar o parte ceai din cutia Yogi si o parte apa, lapte sau suc. Ceai autentic gata preparat dintr-un amestec exotic tradiţional cu scorţişoară, ghimbir, cardamom şi cuişoare. Închideţi ochii, inhalaţi şi l..
  Lei: 14.80
 • 9 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri
  Fanii Yogi Tea Bio stiu deja care anume sunt ceaiurile preferate dar daca nu ati incercat pana acum aceste ceaiuri puteti incepe cu Finest Selection: Classic · Ginger Lemon · Licorice · Sweet Chai · Women’s Tea · Sweet Chili · Throat Comfort · Choco · Green Tea Ginger Lemon, cate 2 plicuri din fi..
  Lei: 18.90
 • Ceai Bio Alb cu Aloe Vera Yogi Tea 30.6gr
  Ceai Bio Alb cu Aloe Vera Yogi Tea 30.6gr 17 plicuri. Delicios, armonios, delicat. Esența White Tea Yogi este Blândețe Dulce. Pielea noastră este oglinda sufletului nostru. Acest amestec unic de la Yogi Tea combină cu grijă ceai verde atent selecționat cu aloe vera, turmeric mediu picant și m..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio cu Ghimbir, Portocale, Vanilie
  Ceai BIO Ghimbir cu portocale și vanilie Yogi Tea® 30,6 g 17 pliculețe x 1,8 g. Dulceața și aromele ce fac totul frumos, acestea sunt caracteristicile acestul delicios ceai! Această combinație interesantă va face cu siguranță ca spiritul să se dezvolte pe măsură ce descoperiți gustul și aromele t..
  Lei: 16.50
 • Ceai BIO cu Lemn Dulce - Arome Egiptene Yogi
  Ceaiul bio Lemn dulce Yogi Tea este amestec extraordinar de lemn dulce, scorţişoară, ghimbir, coajă de portocală. Rădăcina de lemn dulce a fost apreciat de secole de numeroase culturi antice pentru aroma sa naturală. Lemnul dulce a fost atât de apreciat de vechii egipteni, încât s-a descoperit că..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus
  Ceaiul Yogi Tea® Energie pozitivă este un adevarat elixir! Merișor & Hibiscus este o combinație delicioasă și interesantă de plante excepționale. Combinația dintre bogăția ceaiului negru Assam, mate verde și merișoare fructate cu vibrantul hibiscus, măceșe și mirt lămâios este unică, del..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Menta & Lemn dulce - Gust Premiat!
  Medaliat cu aur pentru cel mai bun gust în 2012! Lemnul dulce este un adevarat balsam pentru stomac iar mentolul din menta revigoreaza organismul si respiratia. Extremele se atrag! Antrenant, răcoritor, dulce și picant prin bogăția de uleiuri esențiale, iată atributele ce caracterizează aces..
  Lei: 16.50
 • Ceai Bio Rooibos: Arome Africane
  În climatul muntos din Africa de Sud, agăţată pe stânci şi scăldată de soare creşte planta Rooibos. În ultimii ani, această plantă şi-a câştigat popularitatea în lume pentru aroma uşoară, florală. Ceaiul Rooibos Yogi Tea combină aroma de Rooibos cu aromele clasice, oferind o esenţă de plăcere, se..
  Lei: 16.50
 • Ceai BIO: Respiratie Profunda cu Eucalipt, Cimbrisor
  Ceaiul Respiraţie profundă Yogi Tea (Breathe Deep) combină gustul vibrant de eucalipt, busuioc, cimbrisor şi ghimbir. Mirosul şi gustul vă vor ajuta să respiraţi mai des şi mai profund. Respiraţi bine pentru eliberarea tuturor tensiunilor interioare şi pentru mai multă energie revigorantă! In..
  Lei: 16.50
 • Ceai Ciocolata si Menta Yogi Tea Bio
  Uneori, dupa o zi lunga si extenuanta, gandurile noastre pur si simplu nu vor sa ne lase in pace, nu reusim sa ne relaxam. YOGI TEA® Choco Mint este menit pentru relaxare, avand un parfum delicios de ciocolata. Menta este invioratoare, revigoranta, completand perfect ciocolata. Iar vanilia, un in..
  Lei: 16.50