CEAIURI Yogi Tea®

Ceaiuri Yogi Tea, idee de cadou de Paste 2015

Celebrele ceaiuri Yogi Tea® sunt nr 1 pe segmentul de piață al ceaiurilor naturale aromate! Cu o cotă de 78% din piața de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate în fiecare an la Târgul International de Produse Bio - BIOFACH Germania. Acest premiu este cel mai recunoscut și de incredere în domeniul alimentelor și băuturilor organice.
Ceaiurile Yogi Tea Pliculete au ingrediente de cea mai buna calitate, provenite din culturi ecologice, iar gustul e consistent și surprinzător! 
Știați că... - Fiecare pliculeț de Ceai Yogi Tea are tipărit pe verso un scurt mesaj filosofic ce completează încântător îmbietorul dans al aromelor? Verificați!

"Serve your spirit!" ~ este motto-ul Yogi Tea.

Vă invităm să vizitați și site-ul www.yogitea.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ceai de CRACIUN Yogi Tea BIO
  sale
  Ceaiul cu ambalaj special de Craciun Yogi Tea este un cadou desavarsit! Savoarea ingredientelor delicioase ne incalzeste inima tuturor.   Pentru un ambient fermecător. Yogi Tea sărbătorește cel mai așteptat moment din an cu un amestec ayurvedic din ierburi și mirodenii, care includ, ..
  Lei: 11.89Lei: 14.86
 • Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei
  Aroma naturală a trandafirilor bio este irezistibilă. Yogi Tea a combinat petalele de trandafiri cu mușețel, hibiscus, soc și lavandă pentru a crea o încântare a simțurilor! Esenţa a opt flori a fost amestecată într-un singur ceai, o capodoperă naturala! Compoziţia uşoară, eterică, a fost ob..
  Lei: 14.86
 • Ceai Yogi - Specialitate de ceai gata preparat 1l
  Yogi CHAI, Specialitate de ceai din mirodenii, gata preparat, 1000 ml. Este concentrat. Adaugati doar lapte sau suc dupa gust pentru a obtine o bautura autentica indiana. Concentrat de chai gata preparat dintr-un amestec exotic tradiţional cu scorţişoară, ghimbir, cardamom şi cuişoare. Înc..
  Lei: 14.80
 • 9 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri
  Fanii Yogi Tea Bio stiu deja care anume sunt ceaiurile preferate dar daca nu ati incercat pana acum aceste ceaiuri puteti incepe cu Finest Selection: Classic · Ginger Lemon · Licorice · Sweet Chai · Women’s Tea · Sweet Chili · Throat Comfort · Choco · Green Tea Ginger Lemon, cate 2 plicuri din fi..
  Lei: 15.80
 • Ceai Bio cu Ghimbir, Portocale, Vanilie
  Ceai BIO Ghimbir cu portocale și vanilie Yogi Tea® 30,6 g 17 pliculețe x 1,8 g. Dulceața și aromele ce fac totul frumos, acestea sunt caracteristicile acestul delicios ceai! Această combinație interesantă va face cu siguranță ca spiritul să se dezvolte pe măsură ce descoperiți gustul și aromele t..
  Lei: 14.86
 • Ceai BIO cu Lemn Dulce - Arome Egiptene Yogi
  Ceaiul bio Lemn dulce Yogi Tea este amestec extraordinar de lemn dulce, scorţişoară, ghimbir, coajă de portocală. Rădăcina de lemn dulce a fost apreciat de secole de numeroase culturi antice pentru aroma sa naturală. Lemnul dulce a fost atât de apreciat de vechii egipteni, încât s-a descoperit că..
  Lei: 14.86