Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi Mareste

Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi

YT450300

Nou

Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi Tea Original. O aromă plină și puternică, dulce de scorţişoară, ghimbir, coajă de portocală.  Lasă-te fermecat de acest ceai extrem de binefăcător. Rădăcinile aurii ale turmericului aduc beneficii sănătății.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi Tea Original. Ceaiul cu turmeric este o combinație delicioasă de mirodenii precum ghimbir, scorțișoară dau acestui ceai o aromă plină și puternică.  Chiar și în vremuri tulburi ne ajută să ne simțim bine. 17 pliculeţe a 2 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.
Preparare: Pentru a savura o ceaşcă aromată de ceai cu Turmeric Yogi Tea, turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţul cu ceai. Lăsaţi să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriţi o aromă mai puternică.
Delicios atunci când este servit cu lapte ușor îndulcit, în celebra rețetă "Lapte auriu": fierbeți un plic de ceai în 250 ml lapte fiert sau alternativa vegetală a laptelui, lăsați să infuzeze timp de 5 minute și serviți.
Esența acestui ceai este "Căldura liniștitoare a soarelui". Există putere în repaus.
Ingrediente: rădăcină de curcumă BIO (55%), scorțișoară BIO (14%), lemn dulce BIO, ghimbir BIO (7%), cardamom BIO (3%), piper negru BIO, măr BIO, fenicul BIO, nucșoară BIO, coji de cacao BIO, cuișoare BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.

Turmeric (curcuma) rădăcina
Curcuma este o veche plantă medicinală care înflorește în principal în Asia de Sud și în regiunile mediteraneene. Ea aparține familiei ghimbirului și este o componentă principală în pudra de curry. Turmericul (curcuma) a fost în Indiaunul dintre cele mai importante condimente de peste 5000 de ani și a fost chiar considerat sfânt datorită proprietăților sale medicinale. Este dulceag, are o aromă blândă și foarte multe proprietăți curative, inclusiv efecte antiinflamatorii.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.


Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Mar
MArul este placut la gust dar si un simbol pentru viata, fertilitate si santatae inca din mitologie. Marul este un copac originar din Asia dar care acum creste pretutindeni pe Glob si are peste 2000 de varietati.

Mod de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Scrieti o recenzie

Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi

Ceai BIO cu Turmeric, Ginger, Mar Yogi