6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri Mareste

6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri

2 Review(s)

YT488653

Nou

6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri. Pachetul este o compilație din cele mai bine vandute ceaiuri Bio Yogi Tea. Fanii Yogi Tea Bio stiu deja care anume sunt ceaiurile preferate dar daca nu ati incercat pana acum aceste ceaiuri puteti incepe cu Finest Selection. Selectia Finest Selection de cate trei pliculete din sortimentele de la Yogi Tea Germania este top vanzari! 6x3 pliculete 34.2 gr.

Mai multe detalii

in stoc

18,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

 
3 plicuri Ceai BIO Classic. Ingrediente: scorțișoară Bio (50%), cardamom Bio (15%), ghimbir Bio (15%), cuișoare Bio, piper negru Bio, ulei de scorțișoară Bio.
 
3 plicuri Ceai BIO Ghimbir și Lămâie: Ingrediente: ghimbir Bio (43%), lemn dulce Bio, lemongrass Bio, piper negru Bio, coajă de lămâie Bio (4%), mentă Bio (4%), ulei de lămâie Bio (3%), hibiscus Bio, suc de lămâie uscat Bio (2%).
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai BIO Echilibrul femeilor: Ingrediete: frunze de zmeură Bio (35%), lemn dulce Bio, verbena de lămâie Bio (13%), scorțișoară, balsam de lămâie Bio, ghimbir Bio, cimbru Bio, flori de lavandă Bio, oregano Bio, cardamom Bio, piper negru Bio, cuișoare Bio.
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai Verde BIO cu matcha și lămâie: Ingrediente: ceai verde Bio (Tencha Bio 43%, Sencha Bio 10%, Matcha Bio 2%), lămâie verde Bio (9%), lemn dulce Bio, lemon grass Bio (9%), mentă Bio, piper negru Bio, suc de lămâie uscat Bio (3%), guarana Bio, ulei de lămâie Bio, verbena de lămâie Bio, coajă de lămâie Bio, ghimbir Bio.
 
3 plicuri Ceai BIO Lemn dulce: Ingrediente: lemn dulce Bio (38%), scorțișoară Bio (32%), coajă de lămâie Bio (8%), ghimbir Bio (5%), cardamom Bio (4%), cicoare prăjită Bio, cuișoare Bio, ulei de lămâie Bio, piper negru Bio, extract de vanilie Bio.
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai BIO Turmeric: Ingrediente: rădăcină de turmeric Bio (55%), scorțișoară Bio (14%), lemn dulce Bio, ghimbir Bio (7%), cardamom Bio (3%), piper negru Bio, măr Bio, fenicul Bio, nucșoară Bio, coji de cacao Bio, cuișoare Bio.
 Bio = ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic.
 
Producator: Yogi Tea Germania. 6 x 3 plicuri.
Logo BIO EU

Ceaiurile YOGI TEA® își au originile în învățăturile ayurvedice indiene de acum 3.000 de ani, ce făceau referire la echilibrul dintre corp, minte și suflet. În anii 1960, tradițiile indiene de yoga și ayurveda au fost prezentate pentru prima dată restului lumii. Yogi Bhajan, un maestru al Kundalini Yoga, a fost un pionier al stilului de viață holistic yogin, care încuraja oamenii să trăiască fericiți, sănătoși și conștienți în privința stilului de viață. În 1969, Yogi Bhajan a sosit în Occident și a adus cu sine vastele cunoștințe Ayurveda.

Ca învățător al stilului de viață holistic, acesta a împărtășit studenților săi înțelepciunea și cunoștințele despre Ayurveda și yoga, în timp ce-i servea cu un amestec de condimente ce alcătuiau un ceai aromatic, pe care l-au denumit cu drag „ceai Yogi”. Acest amestec unic de ceai ayurvedic se bazează pe o rețetă originală ce aparține lui Yogi Bhajan și conține scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare și piper negru. A fost comercializat pentru prima oară în Europa în anii 1970, iar începând cu anul 1987, sub brandul YOGI TEA®. Astăzi, oameni din toată lumea se bucură de amestecul format din peste 80 de ierburi și mirodenii crescute organic care dau naștere celor 44 de sortimente de YOGI TEA®, cu aromă inconfundabilă și cu proprietăți benefice pentru sănătate.

Noi, cei de la YOGI TEA®, trăim și muncim privind către valorile noastre:

Servim: facem acest lucru servind clienților noștri un produs autentic și de calitate, ținând cont de interesele tutror părților implicate.

Suntem autentici, respectuoși și onești. Produsele noastre vor fi mereu bazate pe Ayurveda și pe puterea plantelor de a oferi beneficii pentru sănătate.

Ne place ceea ce facem: suntem dedicați excelenței și disciplinei de a face corect lucrurile bune.

Fabricăm doar produse sănătoase: susținem mediul înconjurător și suntem responsabili de impactul nostru asupra sa.

Ne vom perfecționa constant: creând un mediu de învățare, oferind încredere membrilor echipei noastre și punând la dispoziție programe de training și oportunitate de creștere personalului nostru, pentru a se dezvolta și atinge potențialul maxim, într-un mediu de lucru plăcut și sigur.

Lucrăm cu integritate: este fundamentală în toate aspectele afacerilor noastre cu părțile interesate.

Nota 
2021-01-11

Yogi ceaiuri selectie

Cele mai bune ceaiuri sunt YOGI! Eu le fac cadou celor din jur cu diverse ocazii. La 18 lei e greu sa gasesti ceva de calitate. ceaiul e savurat mult timp, e sanatos, iar cutia este foarte eleganta. Cadoul perfect si pentru mine si pentru prieteni!

  Nota 
  2020-11-12

  Ceai ideal pentru cadou

  L-am făcut cadou colegelor de serviciu și a avut efect WOW. La prețul ăsta nu găseam ceva mai potrivit drept cadou, așa că recomand mai departe!

   Scrie-ti parerea! !

   Scrieti o recenzie

   6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri

   6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri