Ceai Bio Armonie Interioara Yogi Tea cu roinita, musetel, lavanda 17 plicuri Mareste

Ceai Bio Armonie Interioara Yogi Tea cu roinita, musetel, lavanda 17 plicuri

YT482704

Nou

Ceai Bio Armonie Interioara de la Yogi Tea. „Cel mai bun turn de observare în viață este seninătatea” de Ernst Ferstl. Amestec ayurvedic cu roiniță, flori de lavanda, rooibos, menta, musetel, scorțișoară. Esența acestui ceai este sloganul: ”Trăiește ziua în echilibru”. Calm, lin, ușor. 

Mai multe detalii

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: roiniță BIO (46%), rooibos BIO (15%), lemn dulce BIO, scorțișoară BIO(6%), coaja de cacao BIO, busuioc BIO, mentă BIO, flori de mușețel BIO, rozmarin BIO, piper negru BIO, fenicul BIO, flori de lavandă BIO. Din culturi certificate ecologic

Ritmul rapid al unei zile poate să ne perturbe echilibrul interior, în special atunci când suntem presați de numeroase termene limită. Ceaiul Armonie Interioară de la Yogi Tea a fost conceput pentru a ne ajuta să facem față ritmului zilei într-o manieră relaxată. Bucuria ingredientelor liniștitoare precum roinița delicată, lavanda aromată și scorțișoara dulce, ne vor permite sa luăm o mică pauză, în orice moment al zilei.

Lemon Verbina
Planta derivată din lămâie verbina a fost introdusă în Europa în secolul al 18-lea. Este originară din America de Sud, unde da fost prețuit ca o plantă medicinală importantă. Lămâița aparține familiei Verbenaceae și conține uleiuri esențiale importante.
Rooibos
Planta crește în munții Cederberg din Africa de Sud. Băutura blândă și fructată ce are la bază planta de rooibos este chiar băutura oficială din Africa de Sud. 
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
Muşeţel
La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a  identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002.
Lavanda
Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante.
Coajă de cacao
Coaja fructelor de cacao are o aromă delicată și dulce, asemănătoare cu boabele pe care le conține, dar cu mult mai puţine calorii. Cojile de cacao au fost folosite de mii de ani în Ayurveda, arta indiană antică de vindecare naturală. Acestea conțin nutrienți valoroși, de la vitamina E până la purine și de la magneziu și calciu la acizi grași vegetali.

Mod de preparare: turnați 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai. Lăsați să infuzeze 5 minute. Conținut: 17 pliculeţe a 1.8 g, ambalate individual. Total 30,6 g. Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. Mod de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Produs în Germania de Yogi Tea GmbH

Scrieti o recenzie

Ceai Bio Armonie Interioara Yogi Tea cu roinita, musetel, lavanda 17 plicuri

Ceai Bio Armonie Interioara Yogi Tea cu roinita, musetel, lavanda 17 plicuri