Hotel pentru albine Fapte Bune! YogiTea Wild Bee Hotel Mareste

♥Bees Hotel pentru albine FAPTE BUNE! YogiTea Wild Bee Hotel

YT998877

Nou

Ce spui de o căsuță pentru albine, un hotel pe care tu îl pui lor la dispoziție? Copiii vor fi foarte fericiți să ajute natura. Dar și adulții cu suflet de copil vor fi încântați să susțină valorile naturale universale!

Oferă un habitat pentru albine sau alte insecte! ”YogiTea Wild Bee Hotel” te poate mobiliza să faci FAPTE BUNE PENTRU NATURĂ. Pentru că albinele contează! ȘTIAȚI CĂ... 80% din plante pot exista doar pentru că există albine?! 1/3 din toată hrana pe care o consumăm se datorează insectelor care polenizează!

Mai multe detalii

49,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Chiar dacă uneori nu putem ieși afară în natuură pe cât de mult ne dorim, putem totuși să ne ocupăm pentru a observa natura chiar de la ferestrele și din balconul nostru.
Cunoașteți hotelul nostru Wild Bee? Albinele sălbatice sunt esențiale pentru păstrarea vieții plantelor planetei noastre, așa că am creat propriul nostru hotel YOGI TEA® Wild Bee pentru a le ajuta să le păstrăm în siguranță!

De ce să pun în natură un hotel pentru albine Yogi?
Să ne unim și să facem ceva pentru a păstra albinele sălbatice și ecosistemul nostru!

Albinele: Creaturi mici, importanță uriașă.
Din cauza influenței umane asupra naturii și a utilizării pesticidelor, albinele sălbatice au pierdut o proporție substanțială din habitatul lor inițial. Drept urmare, aproape 300 de specii de albine sălbatice se află pe lista pe cale de dispariție. Cu toate acestea, albinele sălbatice sunt incredibil de importante pentru natură și pentru noi oamenii, deoarece 80% din plante se bazează pe insecte pentru a le poleniza. Creșterea urbanizării înseamnă, de asemenea, că aceste mici creaturi au tot mai puține spații sigure în care să cuibărească și să hiberneze. Acestea sunt motivele pentru care vrem să ajutăm la salvarea albinelor sălbatice.

Un ”hotel” cu 80 de camere
YOGI TEA® simte nevoia de a ajuta oriunde putem pentru a proteja oamenii și mediul. Din acest motiv, am colaborat cu experți în albine și asociații de apicultori pentru a dezvolta un hotel de albine sălbatice care oferă acestor creaturi un nou cămin și, mai ales, un spațiu sigur în care să cuibărească, să hiberneze și să se odihnească. Acest lucru le permite femelelor să creeze un cuib în hotelul albinelor sălbatice și să le ofere descendenților lor hrană după ce eclozează.

Hotelurile noastre de albine sălbatice au aprox. 80 de găuri în diferite dimensiuni, astfel încât diferite specii de albine sălbatice pot găsi adăpost aici. Hotelul de albine sălbatice a fost făcut cu lemn netratat. Hotelul este realizat dintr-un lemn ușor, dar solid, oferind astfel albinelor sălbatice o bună protecție. Lemnul folosit este certificat FSC.

Există multe moduri diferite de a ajuta albinele sălbatice:
♥ Instalați hoteluri pentru albine

Un hotel de albine sălbatice vă permite să oferiți un ajutor de cuibărit și astfel puteți crea o casă pentru aceste creaturi. Indiferent dacă este o grădină sau un balcon, pur și simplu agățați hotelul de albine sălbatice puțin peste nivelul solului și asigurați-vă că nu se udă. Alegeți o locație însorită, de preferință orientată spre sud. Apoi, puteți aștepta ca primele creaturi să se mute. Astfel veți face o mare favoare nu numai albinelor sălbatice, ci și întregii naturi!

♥ Semănă flori sălbatice

Transformă-ți grădina sau balconul într-un paradis pentru albinele sălbatice, însămânțând cât mai multe tipuri de flori și ierburi sălbatice native, din care albinele sălbatice pot extrage apoi polen și nectar. Acestea ar trebui să ofere o gamă variată de flori pe parcursul lunilor de vară.

♥ Nu folosiți pesticide

În cele din urmă, este deosebit de important să nu folosiți pesticide pe plantele din grădina dvs. sau pe balconul dvs., deoarece acestea sunt fatale pentru albinele sălbatice și alte insecte.

După cum vedeți, nu este deloc atât de dificil să contribuim la salvarea albinelor sălbatice. Sperăm că te-am inspirat să fii mai conștient de albinele sălbatice și suntem fericiți că atât de multe dintre elei vor găsi o nouă casă în hotelul tău de albine.

Scrieti o recenzie

♥Bees Hotel pentru albine FAPTE BUNE! YogiTea Wild Bee Hotel

♥Bees Hotel pentru albine FAPTE BUNE! YogiTea Wild Bee Hotel