Ceai VERDE cu Lemongrass: Echilibru Interior! Mareste

Ceai VERDE cu Lemongrass: Echilibru Interior!

YT485004-RB-AH BT

Nou

Ceaiul Bio Echilibru Interior cu ceai verde Yogi Tea combină într-o ceaşcă de ceai două binecunoscute elemente ale tradiţiilor asiatice: ceaiul verde şi kombucha. Încă din antichitate, calităţile ceaiului verde şi ale ciupercii kombucha sunt larg recunoscute şi apreciate. Lemongrassul şi florile de soc adaugă un gust plăcut şi completează gustul armonios al acestui ceai.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT


Ceaiul verde conține bioflavonoide responsabile cu activarea metabolismului grăsimilor. Micronutrientul mangan din ceaiul verde are și el un rol important pentru slăbire căci participă direct la procesele metabolismului grăsimilor din corp și crește puterea acestuia de valorificare a vitaminelor. În plus, în ceaiul verde găsim importante minerale precum zincul, potasiul, fluorul, vitaminele C și B1. Cu ajutorul antioxidanților, ceaiul verde luptă împotriva radicalilor liberi (care reduc puterea organismului de a se apăra împotriva bolilor) și distrug tiroxina (un hormon tiroidian important pentru arderea grăsimilor). Mai mult, vitaminele din complexul B din ceaiul verde ajută la detoxifierea organismului.

Ingrediente: ceai verde (70%), flori de soc, lemongrass (5%), mentă (4%), aromă naturală, băutură uscată de kombucha, verbină. Din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 gr pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 gr

Ceai verde
Sencha, ceaiul verde pe care îl utilizăm frecvent este, de asemenea, descris ca "ceaiul verde al oamenilor de nivel înalt”. Acesta combină caracteristicile pozitive ale frunzelor de ceai verde, creând un gust bun şi echilibrat, cu o aromă proaspătă şi deosebită.

Planta de lămâie
În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.

Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.

Flori de soc
Hipocrate, cel mai faimos medic din cele mai vechi timpuri, a descris odată florile de soc, ca fiind un "medicament de dulap", adică pe care trebuie să îl aibă fiecare în casă. Numeroasele elemente nutritive, cum ar fi vitaminele C și B, uleiuri esențiale și acizi citrici fac aceste flori cu gust uşor amar unele dintre cele mai populare plante medicinale din lume.

Kombucha
Kombucha este un amestec de diferite drojdii și a fost servit ca băutură de mii de ani, datorită aromei sale unice și proprietăților nutritive. Kombucha are un gust acru, dar şi dulce şi conţine fier, acid folic nutritiv, precum și vitaminele C, B, D și K.

Verbina
Planta derivată din lămâie verbina a fost introdusă în Europa în secolul al 18-lea. Este originară din America de Sud, unde da fost prețuit ca o plantă medicinală importantă. Lămâița aparține familiei Verbenaceae și conține uleiuri esențiale importante.
Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai VERDE cu Lemongrass: Echilibru Interior!

Ceai VERDE cu Lemongrass: Echilibru Interior!