Ceai VERDE cu Iasomie si Ghimbir Yogi Tea Bio Mareste

Ceai VERDE cu Iasomie si Ghimbir Yogi Tea Bio

YT485304

Nou

Ceaiul Verde cu Iasomie Yogi Tea combină ceaiul verde cu ghimbir, coajă de lămâie, iasomie şi petale de trandafiri. Acest miros şi gust preţios trezeşte şi încălzeşte inima şi spiritul cu prospeţimea şi aromele care ne urmăresc de-a lungul zilei. Dimineata este cel mai minunat moment al zilei, ne trezim şi avem ocazia de a începe ceva nou. Întreaga lume este învăluită de prospeţime. Liniştea profundă a spiritului şi forţa nestăvilită de viaţă sunt magice dimineaţa.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: ceai verde cu iasomie bio (46%), ghimbir bio 25%, lemn dulce bio, lemongrass bio, coajă de lămâie bio (4%), piper negru bio, verbină bio, petale de trandafiri bio. BIO = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 gr

S-a demonstrat că ceaiul verde are proprietăți antiinflamatorii. Ceaiul verde este deosebit de bogat în antioxidanți, care pot ajuta la reducerea radicalilor liberi și la combaterea stresului oxidativ. Pe lângă combaterea inflamației, ceaiul verde are o multitudine de alte beneficii pentru sănătate, inclusiv proprietăți antiartritice, antibacteriene, antivirale și neuroprotectoare. Dacă doriți să beți ceai verde pentru a reduce inflamația, există o varietate de opțiuni din care să alegeți.


Ceai de Iasomie
Ceaiul de iasomie era consumat încă din timpurile Dinastiei Song în China anului 1200 A.D. și chiar și astăzi este unul dintre cele mai populare ceaiuri. Combină beneficiile aduse de frunzele iasomiei cu proprietățile ceaiului verde. Rezultatul: o băutură naturală energizantă, delicioasă, bogată în vitamine și minerale.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Planta de lămâie
În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Verbina
Planta derivată din lămâie verbina a fost introdusă în Europa în secolul al 18-lea. Este originară din America de Sud, unde da fost prețuit ca o plantă medicinală importantă. Lămâița aparține familiei Verbenaceae și conține uleiuri esențiale importante.

Petale de Trandafiri
Petalele de trandafir au un miros magnific care nu se uită. Aceasta planta maiestuoasă a fost, de asemenea, prețuită de mii de ani ca plantă medicinală. Acestea au un miros intens și conțin taninuri importante, precum și uleiuri esențiale.


Produs în Germania de Yogi Tea.

Scrieti o recenzie

Ceai VERDE cu Iasomie si Ghimbir Yogi Tea Bio

Ceai VERDE cu Iasomie si Ghimbir Yogi Tea Bio