Ceai VERDE cu Ghimbir, Cardamom, Menta Bio Mareste

Ceai VERDE cu Ghimbir, Cardamom, Menta Bio

YT450204-MGI-KFL-RB FD BT

Nou

Ceaiul verde Yogi Tea este delicat si in acelasi timp intens. Green Chai Yogi Tea este alternativa uşoară şi reîmprospătoare a aromei bogate şi puternice a ceaiului negru tradiţional. Acest ceai reuneşte un amestec de ceai verde bio cu aromele picante ale ghimbirului şi gustul dulce al cardamomului. Atributele cunoscute ale ceaiului verde sunt o completare minunată a acestor arome.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Pentru a savura o ceaşcă aromată de ceai Verde Yogi Tea, turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţul cu ceai. Lăsaţi să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriţi o aromă mai puternică. Gustaţi înainte de a adăuga îndulcitorul preferat sau lapte şi lăsaţi aromele pe care le gustaţi să vă inspire proporţiile perfecte. Fie ca fiecare ceaşcă de ceai să trezească dragostea şi compasiunea în inimile fiecăruia dintre noi. Să recunoaştem că aceeaşi licărire indescifrabilă de viaţă care sălăşuieşte în noi, sălăşuieşte în toate fiinţele.

Ingrediente: scorţişoară bio, ceai verde bio (20%), mentă creaţă bio, cardamom bio, ghimbir bio, cuişoare bio, piper negru bio, extract de scorţişoară (aromă naturală), ulei de ghimbir bio. BIO = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.


Ceai verde
Sencha, ceaiul verde pe care îl utilizăm frecvent este, de asemenea, descris ca "ceaiul verde al oamenilor de nivel înalt”. Acesta combină caracteristicile pozitive ale frunzelor de ceai verde, creând un gust bun şi echilibrat, cu o aromă proaspătă şi deosebită.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.

Mentă creață
Spearmint (menta creață) este una dintre cele mai populare tipuri de mentă. Are un gust revigorant, extrem de aromat.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai VERDE cu Ghimbir, Cardamom, Menta Bio

Ceai VERDE cu Ghimbir, Cardamom, Menta Bio