Ceai Dulce: Anason, Fenicul, Ginger Mareste

Ceai Dulce: Anason, Fenicul, Ginger

YT450104

Nou

Aromat, dulce și picant, acest ceai delicios fără cofeină combină gustul dulce de anason, lemn dulce și fenicul cu scorţişoară, ginger şi cuişoare.
Pentru a vă bucura de o ceaşcă de ceai dulce trebuie să turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţ. Lăsaţi sa infuzeze timp de 5-7 minute sau chiar mai mult pentru un gust mai intens.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT


Logo BIO EUIngrediente: anason bio, fenicul bio, lemn dulce bio, cardamom bio, piper negru bio, scorțișoară bio, ghimbir bio, cuisoare bio. Bio = ingrediente din agricultura certificata biologic.

Gustă puţin înainte de a îndulci ceaiul şi lasă aromele să te inspire privind cantitatea de îndulcitor pe care doreşti să o adaugi.
Acest ceai este dedicat păcii și înțelegerii între oamenii și diferitelor stiluri de viață pe care aceştia le urmează.
Ne-ar face plăcere ca prin fiecare ceaşcă de ceai spiritului de toleranță și de respect reciproc să crească în noi toți să ne amintim că nu suntem născuți pentru a ne judeca unul pe altul, ci ca să ne cunoaştem și să ne înţelegem reciproc.
17 pliculete a cate 1,8 gr, 30,6 gr

Anason Yogi TeaAnason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.
Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Scrieti o recenzie

Ceai Dulce: Anason, Fenicul, Ginger

Ceai Dulce: Anason, Fenicul, Ginger