Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio Yogi Tea ceaiuri autentice Mareste

Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio

1 Review(s)

YT480608 MGI-RB BT DM

Nou

Ceai pentru un Somn Linistit Bedtime Yogi cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio. Un somn profund şi linistit calmează şi echilibrează viaţa. Gustul dulce al ceaiului de seară Yogi Tea, obţinut dintr-un amestec cu fenicul, muşeţel şi valeriană vă va relaxa înainte de a adormi. Vise plăcute!

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Logo BIO EU

Ingrediente: fenicul bio (31%), muşeţel bio (17%), mentă bio, cardamom bio, roiniţă bio, lemongrass bio, rădăcină de valeriană bio (6%), salvie bio, flori de levănţică bio, nucşoară bio. Bio = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.

Beneficiile mușețelului

La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a  identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002.
Aveți probleme cu adormirea noaptea? Ceaiul de mușețel este folosit de secole ca ajutor de somn și relaxare. Ceaiul de mușețel are un efect sedativ ușor, care este excelent pentru inducerea somnului. După ce adormi, mușețelul poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului, astfel încât să te trezești odihnit și reîmprospătat. S-a demonstrat că mușețelul ajută la problemele legate de calitatea somnului asociate cu depresia și alte probleme de sănătate mintală. 

Reduce anxietatea

O ceașcă de ceai de mușețel poate ajuta, de asemenea, la reducerea stresului și la ameliorarea anxietății. Mușețelul este bine cunoscut pentru proprietățile sale relaxante și face o ceașcă de ceai liniștitoare și aromată, perfectă pentru orice moment al zilei. Deoarece mușețelul este, de asemenea, un sedativ foarte ușor, vă poate ajuta să vă liniștiți atât fizic, cât și mental.

Mușețelul este ideal și pentru SISTEMUL IMUNITAR

Consumul de mușețel poate fi, de asemenea, bun pentru sistemul imunitar. În timp ce studiile referitoare la numeroasele beneficii ale mușețelului sunt încă în curs de desfășurare, cercetările recente indică faptul că mușețelul poate conține proprietăți antibacteriene care pot ajuta la îndepărtarea bolilor și la menținerea sistemului imunitar în formă maximă.
Mușețelul este folosit ca remediu popular și ca infuzie calmantă din plante de sute de ani. Grecii antici, romanii și egiptenii venerau mușețelul pentru proprietățile sale medicinale, iar astăzi mușețelul este încă folosit în întreaga lume pentru efectele sale liniștitoare și hrănitoare. Cuvântul englezesc „mușețel” este derivat din cuvântul grecesc khamaimēlon, care înseamnă „măr de pământ”, care se referă la dulceața caracteristică a mărului ca mușețelul. În timp ce „mușețel” se poate referi la o serie de plante cu flori similare, mușețelul folosit pentru ceai este de obicei cultivat fie din planta de mușețel roman, fie din planta de mușețel germană. Mușețelul poate fi folosit și la fabricarea berii și a vinului sau ca ulei esențial. Astăzi, mușețelul folosit pentru ceai este adesea cultivat în Egipt. Mușețelul egiptean este de o calitate extrem de ridicată și se remarcă prin dulceața sa naturală. Mușețelul de înaltă calitate din ceaiurile Yogi Tea se distinge prin capetele sale de flori mari, parfumate și aroma excepțională.
Valeriana
"Valeriana officinalis", denumirea botanică pentru valeriană, provine de la cuvântul latin "Valere" care înseamnă "puternic" și "să fie bine". Valeriana are flori cu un miros dulceag. Aceasta crește la marginea pădurilor în Europa, Asia de Vest, Orientul Îndepărtat și Siberia.
Valeriana este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. Conține ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri care ajută la menținerea unui somn de bună calitate. Planta valeriana contribuie la inducerea stării de relaxare, a menținerea calmului și la normalizarea tensiunii psihice și stresului.
Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Planta de lămâie
În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.
Salvia
Numele acestei plante mediteraneene vine de la latinescul ‘salvare’, ceea ce spune multe despre beneficiile acestei plante. În China, salvia avea același preț cu aurul datorită gustului dar mai ales proprietăților curative.
Nucșoara 
Nucsoara are o aroma usor amara și picanta și a fost folosit ca un condiment pentru multe secole. Nucsoara a jucat, de asemenea, un rol important ca plantă medicinală: in Evul Mediu a fost considerata ca fiind una dintre cele mai importante plante medicinale si literalmente valora greutatea sa în aur. Astăzi, nucsoara este unul dintre cele mai importante condimente folosite în medicina tradițională indiană veche, Ayurveda.
Lavanda
Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante.
Nota 
2020-11-12

Ceai pentru somn

Are efect foarte bun seara înainte de culcare. Combinația de plante medicinale funcționează pentru somn.

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio

    Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio