Ceai Bio Rooibos: Arome Africane Mareste

Ceai Bio Rooibos: Arome Africane

YT410504-MGI-RB FD BT

Nou

Ceai frunze de Rooibos bio Africa. În climatul muntos din Africa de Sud, agăţată pe stânci şi scăldată de soare creşte planta Rooibos. În ultimii ani, această plantă şi-a câştigat popularitatea în lume pentru aroma uşoară, florală. Ceaiul Rooibos Yogi Tea combină aroma de Rooibos cu aromele clasice, oferind o esenţă de plăcere, serenitate şi căldură.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Pentru a savura o ceaşcă aromată de ceai Rooibos Yogi Tea, turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţul cu ceai. Lăsaţi să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriţi o aromă mai puternică. Ceaiul Rooibos Yogi Tea este delicios cu sau fără adaos de îndulcitori sau lapte şi de asemenea sub formă de ceai rece.

Serviţi o ceaşcă şi savuraţi gustul Africii!

Ingrediente: frunze de Rooibos bio (70%), scorţişoară bio, ghimbir bio, roscove bio, cicoare prăjită bio, cardamom bio, cuisoare bio, extract de scorţişoară (aromă naturală), extract de vanilie (aromă naturală). BIO = din culturi certificate biologic

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g

Rooibos
Planta crește în munții Cederberg din Africa de Sud. Băutura blândă și fructată ce are la bază planta de rooibos este chiar băutura oficială din Africa de Sud. Rooibos este un ceai numit și ceai roșu sau ceai roșu de tufiș. Rooibos are un corp complet asemănător cu cel al ceaiului negru și are o dulceață naturală plăcută. Acest ceai din plante este, de asemenea, lipsit de cofeină, făcându-l o alternativă excelentă pentru consumatorii de ceai care doresc să reducă cofeina. Rooibos conține un tip de antioxidant cunoscut sub numele de flavanoizi, care s-au dovedit a reduce semnificativ simptomele inflamației și stresului oxidativ.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Roşcove
Roșcova este o plantă medicinală provenită din regiunea mediteraneană. Fructele lungi, maro ale roșcovului, care creşte până la 18 de metri înălţime, sunt dulci și produc sâmburi ce cântăresc exact 0.197 de grame fiecare. Din cauza acestei caracteristici naturale deosebite, sâmburii de roșcov au fost folosiţi ca unitate de măsură pentru diamante în cele mai vechi timpuri.
Cicoare (prăjită) În Germania, cicoarea este, de asemenea, cunoscută sub numele de "Wegwarte" care înseamnă "Privitor de pe marginea drumului" pentru că de obicei crește pe lângă drumuri. Petalele acestei plante, care face parte din familia Daisy și este nativă pentru Europa, Nord-Vest Africa și Asia de Vest, se deschid doar pentru o singură zi. Rădăcinile sale au un gust aromat și picant, care seamănă cu gustul de cafea.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Vanilia
"Regina condimentelor" este una dintre cele mai populare arome din lume. Ea face parte din familia Orchidaceae si este nativă din Mexic și America Centrală. Aroma sa delicată face ca vanilia să fie cu adevărat un condiment deosebit de valoros și o plantă medicinală.

Produs in Germania Yogi Tea.

Scrieti o recenzie

Ceai Bio Rooibos: Arome Africane

Ceai Bio Rooibos: Arome Africane