Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei Mareste

Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei

YT460008-RB BB

Nou

Aroma naturală a trandafirilor bio este irezistibilă. Yogi Tea a combinat petalele de trandafiri cu mușețel, hibiscus, soc și lavandă pentru a crea o încântare a simțurilor! Esenţa a opt flori a fost amestecată într-un singur ceai, o capodoperă naturala! Compoziţia uşoară, eterică, a fost obţinută împreună cu "suratele" flori de hibiscus, tei, muşeţel, soc, floarea soarelui, levănţică şi coada şoricelului. Un dans al aromelor de neuitat!

Mai multe detalii

in stoc

17,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente Ceai Yogi Tea:hibiscus bio, flori de muşeţel bio, flori de soc bio, flori de tei bio, petale de trandafiri bio (5%), scorţişoară bio, flori de levănţică bio, flori de coada şoricelului bio, ghimbir bio, piper negru bio, fenicul bio, rădăcină de turmeric bio, arome naturale, petale de floarea soarelui bio, lumânărică bio, lucernă bio, pătlagină bio, cardamom bio, cuişoare bio, băutură de kombucha uscată bio.
17 pliculeţe a 2 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 34 gr.


Creat de Yogi Tea Germania comercializat de ProDietaBio România.

Petale de Trandafiri
Petalele de trandafir au un miros magnific care nu se uită. Aceasta planta maiestuoasă a fost, de asemenea, prețuită de mii de ani ca plantă medicinală. Petalele de trandafiri au un miros intens și conțin taninuri importante, precum și uleiuri esențiale.

Ceaiul făcut din petale de trandafir și flori de soc are o mare varietate de beneficii, inclusiv proprietăți antiinflamatoare. În special, florile de soc s-au dovedit a fi eficiente în tratarea bolilor, inclusiv a artritei și a altor boli legate de inflamație.

Hibiscus
Hibiscus, cunoscut și sub numele de nalbă, a fost folosit de acum mii de ani în Grecia ca plantă medicinală, câștigând astfel numele grecesc Althaea, care se traduce prin "Eu vindec". Această plantă perenă înfloreşte din iunie până în august și produce fructe dulci în formă de cub.

Lavanda
Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante. Ceaiul cu lavandă ne ajută să avem un somn liniștit și profund și să obținem calmul și relaxarea de care avem nevoie.

Kombucha
Kombucha este un amestec de diferite drojdii și a fost servit ca băutură de mii de ani, datorită aromei sale unice și proprietăților nutritive. Kombucha are un gust acru, dar şi dulce şi conţine fier, acid folic nutritiv, precum și vitaminele C, B, D și K.

Muşeţel
Mușețelul (Matricaria chamomilla) este o plantă erbacee medicinală din familia Asteraceae. La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002. De la mușețel se recoltează florile. Acestea conțin matricarină și matricină, flavonoizi, glucozide, fitosteroli și acizi grași. Mușețelul are acțiune antispastică, antiinflamatorie, carminativa, antialergică. Ceaiul de mușețel ajută la diminuarea stresului, are efect pozitiv pentru relaxare și calmare și ne ajută să avem un somn bun. Contribuie și la funcționareă normală a sistemului imunitar.

Flori de soc
Hipocrate, cel mai faimos medic din cele mai vechi timpuri, a descris odată florile de soc, ca fiind un "medicament de dulap", adică pe care trebuie să îl aibă fiecare în casă. Numeroasele elemente nutritive, cum ar fi vitaminele C și B, uleiuri esențiale și acizi citrici fac aceste flori cu gust uşor amar unele dintre cele mai populare plante medicinale din lume.
Ceaiurile YOGI TEA® își au originile în învățăturile ayurvedice indiene de acum 3.000 de ani, ce făceau referire la echilibrul dintre corp, minte și suflet. În anii 1960, tradițiile indiene de yoga și ayurveda au fost prezentate pentru prima dată restului lumii. Yogi Bhajan, un maestru al Kundalini Yoga, a fost un pionier al stilului de viață holistic yogin, care încuraja oamenii să trăiască fericiți, sănătoși și conștienți în privința stilului de viață. În 1969, Yogi Bhajan a sosit în Occident și a adus cu sine vastele cunoștințe Ayurveda.

Ca învățător al stilului de viață holistic, acesta a împărtășit studenților săi înțelepciunea și cunoștințele despre Ayurveda și yoga, în timp ce-i servea cu un amestec de condimente ce alcătuiau un ceai aromatic, pe care l-au denumit cu drag „ceai Yogi”. Acest amestec unic de ceai ayurvedic se bazează pe o rețetă originală ce aparține lui Yogi Bhajan și conține scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare și piper negru. A fost comercializat pentru prima oară în Europa în anii 1970, iar începând cu anul 1987, sub brandul YOGI TEA®. Astăzi, oameni din toată lumea se bucură de amestecul format din peste 80 de ierburi și mirodenii crescute organic care dau naștere celor 44 de sortimente de YOGI TEA®, cu aromă inconfundabilă și cu proprietăți benefice pentru sănătate.

Despre compania Yogi Tea Germania

Noi, cei de la YOGI TEA®, trăim și muncim privind către valorile noastre:

  • Servim: facem acest lucru servind clienților noștri un produs autentic și de calitate, ținând cont de interesele tutror părților implicate.
  • Suntem autentici, respectuoși și onești. Produsele noastre vor fi mereu bazate pe Ayurveda și pe puterea plantelor de a oferi beneficii pentru sănătate.
  • Ne place ceea ce facem: suntem dedicați excelenței și disciplinei de a face corect lucrurile bune.
  • Fabricăm doar produse sănătoase: susținem mediul înconjurător și suntem responsabili de impactul nostru asupra sa.
  • Ne vom perfecționa constant: creând un mediu de învățare, oferind încredere membrilor echipei noastre și punând la dispoziție programe de training și oportunitate de creștere personalului nostru, pentru a se dezvolta și atinge potențialul maxim, într-un mediu de lucru plăcut și sigur.
  • Lucrăm cu integritate: este fundamentală în toate aspectele afacerilor noastre cu părțile interesate.

Scrieti o recenzie

Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei

Ceai de Trandafiri cu Hibiscus, Lavanda, Flori de Tei