Ceai de DETOXIFIERE: Anason, Papadie, Lemn Dulce, Brusture Mareste

Ceai de DETOXIFIERE: Anason, Papadie, Lemn Dulce, Brusture

YT480708 RLM-RB-DM BB

Nou

Ceaiul de detoxifiere Yogi Tea cu papadie, brusture, ghimbir, fenicul, lemn dulce si anason este ideal pentru ficat si intreg corpul. Detoxifierea organismului trebuie sa fie o prioritate pentru noi in conditiile in care alimentatia zilelor noastre implica si multe chimicale. Produs Yogi Tea Germania. Cura de detoxifiere cu ceai cu brusture.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Cum impurităţile stresului de zi cu zi găsesc calea spre viaţa noastră, ne fac să simţim dezechilibrul interior. Plăcerea senzuală de a mirosi şi gusta ceaiul Detoxifiant Yogi Tea, o combinaţie delicioasă de condimente iuţi şi dulci, cu rădăcină de brusture, lemn dulce, păpădie şi ghimbir, vă va elibera spiritul într-un moment de desfătare!

Ingrediente: lemn dulce bio, scorţişoară bio, rădăcină de brusture bio, ghimbir bio, păpădie bio, fenicul bio, anason bio, seminţe de ienupăr bio, coriandru bio, cardamom bio, piper negru bio, pătrunjel bio, salvie bio, cuişoare bio, rădăcină de turmeric bio. Bio = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Păpădie
Prima menţionare a acestei plante medicinale a fost găsită în documentele unor medici persani în jurul anului 900 d.Hr. Grecii antici, de asemenea, au descoperit repede că păpădia tânără, dulce-amară, nu are numai o savoare delicioasă, dar conține, de asemenea, numeroase substanțe amare și alte substanţe importante cu rol medicinal.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Rădăcina de Brusture
Brusturele a fost prețuit încă din timpurile Greciei Antice pentru proprietățile sale medicinale. Brusturele creşte la margini de păduri și câmpuri, iar rădăcinile sale conțin o cantitate mare de inulină, precum și uleiuri esențiale și taninuri.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.

Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.

Ienupăr
Majoritatea oamenilor cunosc boabele negre şi mici de ienupăr drept un condiment acru, picant și ușor dulce la început. Dar acum 3500 de ani, egiptenii antici descoperiseră că fructele de ienupăr conțineau mult mai multe proprietăți nutritive. Denumirea sa nemţească provine de la vechiul cuvânt german "wauhal", care înseamnă „prospețime” sau „plin de viață".

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Coriandru
În Orientul Mijlociu și Asia, aroma dulce şi blândă a coriandrului este folosită în aproape fiecare fel de mâncare. Este apreciat în primul rând datorită aromei magnifice care seamănă cu un amestec aromatic-picant de mentă, nucșoară și portocală. În al doilea rând, coriandrul este plin de substanțe nutritive și chiar a fost menționat în Vechiul Testament ca plantă medicinală.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Pătrunjel
Cea mai sănătoasă masă trebuie să conțină și pătrunjel dar iată că și un ceai sănătos trebuie să conțină pătrunjel. Pătrunjelul este o plantă medicinală care provine din America de Sud, plină de substante nutritive importante. Știați că pătrunjelul are mai multă vitamina C decât lămâia? În plus, este una dintre plantele cu cele mai mari virtuți detoxifiante.

Salvia
Numele acestei plante mediteraneene vine de la latinescul ‘salvare’, ceea ce spune multe despre beneficiile acestei plante. În China, salvia avea același preț cu aurul datorită gustului dar mai ales proprietăților curative.

Turmeric (curcuma) rădăcina
Curcuma este o veche plantă medicinală care înflorește în principal în Asia de Sud și în regiunile mediteraneene. Ea aparține familiei ghimbirului și este o componentă principală în pudra de curry. Turmericul (curcuma) a fost în Indiaunul dintre cele mai importante condimente de peste 5000 de ani și a fost chiar considerat sfânt datorită proprietăților sale medicinale. Este dulceag, are o aromă blândă și foarte multe proprietăți curative, inclusiv efecte antiinflamatorii.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Scrieti o recenzie

Ceai de DETOXIFIERE: Anason, Papadie, Lemn Dulce, Brusture

Ceai de DETOXIFIERE: Anason, Papadie, Lemn Dulce, Brusture