Ceai Negru & Ghimbir Bio Yogi Tea Mareste

Ceai Negru & Ghimbir Bio Yogi Tea

YT450004

Nou

Robust, bogat şi aromat, ceaiul negru de la Yogi Tea este un amestec original, care constituie de secole băutura preferată în nordul Indiei. Condimentele bio, scorţişoară, cardamom, ghimbir şi cuişoare sunt amestecate delicat cu un ceai asiatic negru special, pentru a capta esenţa ancestrală a acestui amestec. Lăsaţi fiecare ceaşcă să aprindă inspiraţia şi înţelepciunea care sălăşuieşte în fiecare dintre noi.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Pentru a savura o ceaşcă aromată de ceai Negru Yogi Tea, turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţul cu ceai. Lăsaţi să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriţi o aromă mai puternică. Adăugaţi îndulcitorul preferat sau lapte pentru a crea gustul exclusiv care este unic şi specific Chai-ului.

Ingrediente:ceai negru bio (32%), ghimbir bio, scorţişoară bio, anason bio, rooibos bio, cicoare prăjită bio, piper negru bio, cuişoare bio, extract de scorţişoară (aromă naturală), ulei de ghimbir bio.
BIO = din culturi certificate biologic.

Ceai Ayurvedic cu ceai negru 17 pliculeţe a 2,2 g pentru mai multă savoare, ambalate individual.

Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Ceai negru (Assam)
Celebrul ceai Assam provine din regiunea indiană de nord cu același nume. Este ales exclusiv manual și are caracteristici delicate, dulci, de malț. Aroma sa intensă, picantă şi substanţele nutritive importante, cum ar fi vitamina B1 și compușii fenolici, îl fac să fie unul dintre cele mai frecvent consumate ceaiuri din întreaga lume.

Dacă doriți să reduceți inflamația, o ceașcă de ceai negru vă poate pune pe drumul cel bun. Ceaiul negru conține theaflavină, un polifenol care este responsabil pentru reducerea inflamației și promovarea sănătății generale.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.

Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Rooibos
Planta crește în munții Cederberg din Africa de Sud. Băutura blândă și fructată ce are la bază planta de rooibos este chiar băutura oficială din Africa de Sud.

Cicoare (prăjită)
În Germania, cicoarea este, de asemenea, cunoscută sub numele de "Wegwarte" care înseamnă "Privitor de pe marginea drumului" pentru că de obicei crește pe lângă drumuri. Petalele acestei plante, care face parte din familia Daisy și este nativă pentru Europa, Nord-Vest Africa și Asia de Vest, se deschid doar pentru o singură zi. Rădăcinile sale au un gust aromat și picant, care seamănă cu gustul de cafea.

Scrieti o recenzie

Ceai Negru & Ghimbir Bio Yogi Tea

Ceai Negru & Ghimbir Bio Yogi Tea