Energie Feminina Yogi Tea: Hibiscus, Radacina de Angelica, Ghimbir Mareste

Energie Feminina Yogi Tea: Hibiscus, Radacina de Angelica, Ghimbir

YT481704 -RB BT

Nou

Gustul şi mirosul acestui minunat şi proaspăt ceai Energie pentru Femei Yogi Tea a fost creat pentru a onora şi celebra toate femeile, folosind hibiscus, ghimbir şi rădăcină aromată de angelică. Delicios atât cald cât şi rece! Ceaiurile Yogi sunt delicioase dar și sănătoase prin amestecul natural de fructe și plante medicinale ingenios alese. Produs Yogi Tea Germania.

Mai multe detalii

in stoc

15,89 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Puterea femeilor este mereu vizibilă. In intelepciunea yogina antica se spunea că femeia are o capacitate de empatie de 16 de ori mai mare şi o compasiune de 32 de ori mai mare decât un bărbat.

Perseverența este o calitate care este cerută mai mult unor persoane decât altora.Vestea bună este că tot ce ai nevoie îți este deja la dispoziție. Înviorat de hibiscus fructat, lemn dulce și frunze de zmeur, îți stimulezi calitățile interioare și creezi noi căi.


Ingrediente: hibiscus bio, lemn dulce bio, menta bio, zmeură frunze bio, piper negru bio, extract de radacina de angelica bio, scorțișoară, ghimbir bio, cardamom bio, cuisoare bio. Ingredientele provin din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual. Ceai Energie Feminina Yogi Tea: Hibiscus, Radacina de Angelica, Ghimbir. 

Hibiscus sau trandafirul chinezesc
Hibiscus, cunoscut și sub numele de nalbă, a fost folosit de acum mii de ani în Grecia ca plantă medicinală, câștigând astfel numele grecesc Althaea, care se traduce prin "Eu vindec". Această plantă perenă înfloreşte din iunie până în august și produce fructe dulci în formă de cub.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.

Frunze de zmeură
Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu zmeura ca fiind un fruct dulce utilizat în deserturi. Cu toate acestea, planta a fost folosită în antichitate pentru proprietățile sale medicinale. Frunzele de zmeur conțin niveluri extrem de ridicate de vitamina C și au taninuri nutritive.


Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Rădăcina de Angelica
Angelica aparține unei familii de plante umbelifere care cresc în râuri, lacuri și păşuni umede. Albinele sunt atrase de mirosul aromat și oamenilor le place gustul său dulce. Angelica este utilizată în medicina naturistă pentru arsuri la stomac, gaze intestinale (flatulență), artrită, probleme de circulație, guturai, nervozitate și tulburări de somn (insomnie).

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Scrieti o recenzie

Energie Feminina Yogi Tea: Hibiscus, Radacina de Angelica, Ghimbir

Energie Feminina Yogi Tea: Hibiscus, Radacina de Angelica, Ghimbir