Ceai de Seara cu Vanilie, Petale de Trandafiri & Rooibos Mareste

Ceai de Seara cu Vanilie, Petale de Trandafiri & Rooibos

YT482304

Nou

Ceaiul de seară este ca o poezie dulce. Ingredientele sunt special alese pentru a ne ralxa și liniști. Acest amestec delicios este o combinație de rooibos dulce şi cremos, muşeţel şi balsam de lămâie. Cojile de cacao, vanilia dulce împreună cu puţin adaos de nucșoară dă ceaiului o aroma liniștitoare, ideal de savurat chiar înainte de culcare. Vise plăcute...

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Relaxaţi-vă în compania aromei unui ceai de seara cu vanilie bio, rooibos si musetel. Preț 17 plicuri Yogi Tea Germania.
INGREDIENTE: rooibos bio, muşeţel bio, coji de cacao bio, lemn dulce bio, vanilie bio, extract de lămâie bio, scorţişoara bio, cardamom bio, extract de roiniță bio, nucşoara bio, petale de trandafiri bio, ghimbi bio, cuișoare bio, piper negru bio. Cu ingrediente ce provin din culturi certificate BIO.
17 pliculețe a 1,8 g - 30,6 g
Rooibos
Planta crește în munții Cederberg din Africa de Sud. Băutura blândă și fructată ce are la bază planta de rooibos este chiar băutura oficială din Africa de Sud.
Muşeţel
La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002.
Vanilia
"Regina condimentelor" este una dintre cele mai populare arome din lume. Ea face parte din familia Orchidaceae si este nativă din Mexic și America Centrală. Aroma sa delicată face ca vanilia să fie cu adevărat un condiment deosebit de valoros și o plantă medicinală.
Coajă de cacao
Coaja fructelor de cacao are o aromă delicată și dulce, asemănătoare cu boabele pe care le conține, dar cu mult mai puţine calorii. Cojile de cacao au fost folosite de mii de ani în Ayurveda, arta indiană antică de vindecare naturală. Acestea conțin nutrienți valoroși, de la vitamina E până la purine și de la magneziu și calciu la acizi grași vegetali.
Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
Balsamul de lămâie
Desemnată „Planta medicinală a anului” în 1988, balsamul de lămâie este cunoscut încă din Evul Mediu când a trebuit să fie cultivată obligatoriu în grădina tuturor mănăstirilor. Balsamul de lămâie conţine numeroase taninuri, flavonoide și săruri minerale, în plus față de uleiurile esențiale, ceea ce îl face o plantă medicinală importantă. Frunzele sale au un gust proaspăt, aromat și citric.
Nucșoară
Nucșoara a fost folosită ca și condiment de-a lungul secolelor. În Evul Mediu valoarea nucșoarei era literlamente greutatea ei în aur. Astăzi este un condiment dedicat deserturilor, ceaiurilor, mâncărurilor gourmet.
Petale de Trandafiri
Petalele de trandafir au un miros magnific care nu se uită. Aceasta planta maiestuoasă a fost, de asemenea, prețuită de mii de ani ca plantă medicinală. Petalele de trandafiri au un miros intens și conțin taninuri importante, precum și uleiuri esențiale.
Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.
Logo BIO EU
Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai de Seara cu Vanilie, Petale de Trandafiri & Rooibos

Ceai de Seara cu Vanilie, Petale de Trandafiri & Rooibos