Ceai cu Chili Dulce, Lemn Dulce, Boabe de Cacao Mareste

Ceai cu Chili Dulce, Lemn Dulce, Boabe de Cacao

YT410604-RB

Nou

Ceaiul Chili dulce Yogi Tea combina valorile culturii orientale cu bogata cultura si traditiile mexicane. Aceasta infuzie unica si delicioasa va va face cu siguranta inima sa cante si sa danseze. Ceaiurile Yogi Tea au respectat şi apreciat mereu diversele ceremonii ale ceaiului din întreaga lume. Ceaiul este produs de Yogi Tea Germania.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ceaiul Chili dulce, inspirat de tradiţiile mexicane care combină ciocolata cu ardeiul iute, aduce laolaltă plantele şi aromele tradiţionale Yogi Tea cu un strop de ardei dulce pentru a aprinde spiritul şi a trezi vitalitatea, pe când boabele de cacao oferă aroma şi savoarea ciocolatei.
Pentru a savura o ceaşcă aromată de ceai Ardei Dulce Yogi Tea, turnaţi apă proaspăt fiartă peste pliculeţul cu ceai. Lăsaţi să infuzeze aproximativ 7 minute sau mai mult dacă doriţi o aromă mai puternică. Gustaţi înainte de a adăuga îndulcitorul preferat sau lapte şi lăsaţi aromele pe care le gustaţi să vă inspire proporţiile perfecte.
Închideţi ochii, savuraţi fiecare înghiţitură din acest ceai, lăsaţi aromele să vă invadeze jucăuş gura iar căldura să vă cuprindă corpul, asemeni soarelui mexican.
Ingrediente: lemn dulce bio, boabe de cacao bio (14%), mentă creaţă bio, fenicul bio, anason bio, ghimbir bio, mentă bio(5%), urzică bio, scorţişoară bio (2%), ardei iute bio (1%), cardamom bio, cuişoare bio, piper negru bio. BIO = Ingrediente din culturi certificate biologic.
17 pliculeţe a 1.8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30.6 g
Ardei iute
Ardeii iuţi sunt plante solanacee perene, cel mai frecvent întâlnite în țările însorite, cum ar fi Mexic, India, Thailanda și Tanzania. Proprietăţile sale natural picante și nutritive fac ca ardeiul iute să fie un important condiment și totodată o plantă medicinală la nivel mondial.
Coajă de cacao
Coaja fructelor de cacao are o aromă delicată și dulce, asemănătoare cu boabele pe care le conține, dar cu mult mai puţine calorii. Cojile de cacao au fost folosite de mii de ani în Ayurveda, arta indiană antică de vindecare naturală. Acestea conțin nutrienți valoroși, de la vitamina E până la purine și de la magneziu și calciu la acizi grași vegetali.
Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
Mentă creață
Spearmint (menta creață) este una dintre cele mai populare tipuri de mentă. Are un gust revigorant, extrem de aromat.
Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.
Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.
Urzica
Toată lumea este familiarizată cu particularitățile urzicilor: înțepătoare, detoxifoiante, sănătoase. Faimosul pictor Albrecht Dürer a denumit-o un dar de la Dumnezeu pentru virtuțile ei binefăcătoare pentru sănătate.
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

Scrieti o recenzie

Ceai cu Chili Dulce, Lemn Dulce, Boabe de Cacao

Ceai cu Chili Dulce, Lemn Dulce, Boabe de Cacao