Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese Mareste

Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese

YT480404-MGI-RLM-RB FD BT

Nou

Ceaiul Calmant Yogi Tea conţine un amestec de flori de tei, musetel si fenicul într-o placere dulce si senzuala. Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese pentru iubitorii de frumos, gustos si armonie. Relaxare naturală cu flori și plante într-o ceașcă de ceai original Yogi Tea Germania. Măceșele sunt deosebit de bogate în vitamina C și susțin sistemul imunitar. Florile de tei, hibiscus și mușețelul relaxează și ne ajută să avem un somn liniștit.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Stresul şi tensiunea de zi cu zi ne fac să ne pierdem echilibrul. Savuraţi mirosul şi gustul unei ceşti de Ceai Calmant Yogi Tea pentru a vă linişti simţurile şi astfel să vă regăsiţi calmul. 

Ingrediente: flori de tei bio, musetel bio, fenicul bio, cardamom bio, malt din orz bio, hibiscus bio, lemn dulce bio, lucernă bio, frunze de zmeur bio, coaja de portocale bio, macese bio, scortisoara bio, ghimbir bio, cuisoare bio, piper negru bio. Bio = din culturi certificate biologic.

Ceai Bio Relaxant Original Yogi Tea. Flori de tei, muşeţel şi măceşe. Preț cutie 17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g.

Flori de Tei
Florile de Tei au fost apreciate încă din Evul Mediu pentru proprietățile lor medicinale iar astăzi, florile de tei reprezintă una dintre cele mai populare plante, apreciate în întreaga lume. Au o aromă subtilă, elegantă, calmantă, ce conferă relaxare profundă. Gustul dulceag este acompaniat de proprietățile medicinale date de flavonoizi și uleiuri esențiale. Teiul (Tilia europea) este un arbore nativ din zone temperate ale emisferei nordice. Florile si frunzele de tei se folosesc pentru uz medicinal. Acestea conțin flavonoizi, taninuri, vitamine, substanțe triterpenice.

Muşeţel
La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002. Mușețelul este folosit în medicina pe bază de plante timp de secole pentru proprietățile sale terapeutice liniștitoare. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a adormi noaptea, pentru a vă stimula sistemul imunitar sau pentru a reduce stresul, o ceașcă de ceai de mușețel vă poate ajuta. Acest ingredient de ceai de plante are o aromă ușoară, florală, cu o notă de dulceață naturală și este foarte ușor să savurezi o ceașcă!

Măceșe
Măceșul face parte din familia trandafirului. Măceșele conțin de cinci ori mai multă vitamina C decât lămâile. Fructele sale aromatice au un gust ușor amar și dulce în același timp și conțin vitaminele A, B, E, P și K, precum și acid citric, minerale si fier.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Malţ din orz
Orzul aparține familiei de iarbă dulce și este originar din Orientul Mijlociu și partea de est a Balcanilor. Malțul, condiment aromat obţinut din orz încolţit, conţine mulţi aminoacizi esențiali pe care organismul nu îi poate produce de la sine precum și magneziu, calciu și potasiu.

Hibiscus
Hibiscus, cunoscut și sub numele de nalbă, a fost folosit de acum mii de ani în Grecia ca plantă medicinală, câștigând astfel numele grecesc Althaea, care se traduce prin "Eu vindec". Această plantă perenă înfloreşte din iunie până în august și produce fructe dulci în formă de cub.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Lucernă
Din traducerea arabă, însemnând "tatăl tuturor produselor alimentare", lucerna a fost prețuită de mii de ani datorită proprietăților sale nutritive. În plus față de proteine, minerale şi micronutrienţi, semințele acestei plante conțin mai multe vitamine, cum ar fi E, K, B6 și D. Lucerna (Alfalfa) are un gust subtil, aromă asemănătoare nucilor și o savoare aromată-picantă.

Frunze de zmeură
Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu zmeura ca fiind un fruct dulce utilizat în deserturi. Cu toate acestea, planta a fost folosită în antichitate pentru proprietățile sale medicinale. Frunzele de zmeur conțin niveluri extrem de ridicate de vitamina C și au taninuri nutritive.

Coajă de portocală
Este binecunoscut faptul că portocalele conțin o mulțime de substanțe utile. Ce nu știm însă este faptul că de fapt coaja de portocală este chiar mai valoroasă decât interiorul: are mai mult de 170 de fitochimicale active, peste 60 de flavonoide diferite și numeroase uleiuri esențiale. Toți acești nutrienți sunt valoroși pentru sănătate. În plus, coaja de portocală are o aromă răcoritoare și un gust dulce delicios.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.


Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese

Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese