Ceai Masculin: Ghimbir, Ginseng, Chili Mareste

Ceai Masculin: Ghimbir, Ginseng, Chili

YT480904-RB FD BT

Nou

Ceaiul pentru Bărbaţi Yogi Tea este un amestec armonios de condimente prăjite cu gust stimulator de chilli. O ceaşcă sau două de ceai pentru Bărbaţi Yogi Tea sunt o companie ispititoare pentru acţiuni îndrăzneţe!

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ceaiul pentru Bărbaţi Yogi Tea (Men's Tea Yogi) este un amestec armonios de condimente prăjite cu gust stimulator de chilli. O ceaşcă sau două de ceai Masculin Yogi Tea reprezintă o companie ispititoare pentru acţiuni îndrăzneţe!

O ceasca sau doua de ceai pentru Bărbaţi Yogi Tea sunt o companie ispititoare pentru acţiuni îndrăzneţe! Nu uitati si faptul ca fiecare pliculet de ceai are un mesaj :)

Ingrediente: ghimbir bio, cardamom bio, lemn dulce bio, carob bio, scorţişoară bio, malţ din orz bio, cicoare prăjită bio, mentă bio, schinduf bio, fenicul bio, nucşoară bio, anason bio, extract de ginseng, astragalus bio, rădăcină de turmeric bio, ardei iute bio, extract de scorţişoară (aromă naturală), piper negru bio. Bio = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g

Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Roşcovă
Roșcova este o plantă medicinală provenită din regiunea mediteraneană. Fructele lungi, maro ale roșcovului, care creşte până la 18 de metri înălţime, sunt dulci și produc sâmburi ce cântăresc exact 0.197 de grame fiecare. Din cauza acestei caracteristici naturale deosebite, sâmburii de roșcov au fost folosiţi ca unitate de măsură pentru diamante în cele mai vechi timpuri.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Malţ din orz
Orzul aparține familiei de iarbă dulce și este originar din Orientul Mijlociu și partea de est a Balcanilor. Malțul, condiment aromat obţinut din orz încolţit, conţine mulţi aminoacizi esențiali pe care organismul nu îi poate produce de la sine precum și magneziu, calciu și potasiu.

Cicoare (prăjită)
În Germania, cicoarea este, de asemenea, cunoscută sub numele de "Wegwarte" care înseamnă "Privitor de pe marginea drumului" pentru că de obicei crește pe lângă drumuri. Petalele acestei plante, care face parte din familia Daisy și este nativă pentru Europa, Nord-Vest Africa și Asia de Vest, se deschid doar pentru o singură zi. Rădăcinile sale au un gust aromat și picant, care seamănă cu gustul de cafea.

Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.

Schinduf
Acestă plantă foarte aromată creşte în Maroc, India, China, Africa, Australia și chiar în Germania. Denumirea sa provine de la forma pe care o are, semănând cu nişte coarne de capră. Încă din anul 795, regele Charlemagne a promovat cultivarea schindufului. Chiar şi profetul Mahomed a spus: "Dacă oamenii mei știau ce se găseşte în schinduf, ar fi cumpărat și plătit greutatea sa în aur".

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.
Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Rădăcina de ginseng
Poate dura până la 170 de ani până când rădăcina de ginseng sălbatic, care provine din Coreea de Nord, este complet matură. Ginseng-ul are un gust ușor amar şi înţepător.

Astragal
În China astragalul, cu gustul său subtil şi dulce, este una dintre cele mai importante plante medicinale în medicina tradițională chineză. Planta, cunoscută şi sub denumirea de "guma tragacant", se regăseşte în China sub numele "Huang Qi". Acest lucru se traduce literalmente ca "lider galben", accentuând importanța acestei plante pentru oameni.

Ardei iute
Ardeii iuţi sunt plante solanacee perene, cel mai frecvent întâlnite în țările însorite, cum ar fi Mexic, India, Thailanda și Tanzania. Proprietăţile sale natural picante și nutritive fac ca ardeiul iute să fie un important condiment și totodată o plantă medicinală la nivel mondial.


Produs Yogi Tea Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai Masculin: Ghimbir, Ginseng, Chili

Ceai Masculin: Ghimbir, Ginseng, Chili