Pret redus! Ceai Editia de CRACIUN 2021 Yogi Tea BIO Mareste

Ceai Editia de CRACIUN 2021 Yogi Tea BIO

YT490104

Nou

Ceai special cu design de Craciun de la Yogi Tea Germania, ediția specială 2021. Un amestec savuros de plante medicinale, ierburi aromatizante, flori, fructe, mirodenii. Ceaiul cu ambalaj special de Craciun Yogi Tea este un cadou desavarsit! Editia are un ambalaj specific Yogi. Savoarea ingredientelor delicioase ne incalzeste inima tuturor.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

19,50 lei cu TVA

-3,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Anul 2021 este unul special, iar Moș Crăciun și ceaiurile Yogi Tea Original nu uită să prețuiască valorile abasolute. Cu un globuleț simpatic în cap și cu trusa de prim ajutor în mână, Yogi ne aduce condimentele mult râvnite de exploratori. Deși nu mai parcurgem Drumul Mătăsii pentru a afla mirodenii neprețuite, curierii înving obstacole moderne și ajung la noi cu savuroasele ceaiuri autentice Yogi Tea! Crăciun Fericit și Sănătos și din partea echipei magazinului nostru!
Pentru un ambient fermecător. Yogi Tea sărbătorește cel mai așteptat moment din an cu un amestec ayurvedic din ierburi și mirodenii, care includ, rooibos, scorțișoară, vanilie, portocale, cuișoare și anason stelat. Scorțișoara și cuișoarele provin din Sri Lanka, unde Yogi Tea susține programul educațional de cooperare agricolă "Medadumbara Organic". Acest program dă posibiliatatea copiilor să urmeze o școală și o facultate, prin urmare deschizând ușa către un viitor mai luminos.
 
Crăciunul este cel mai frumos moment al anului pentru mulți oameni și le permite să privească lucrurile speciale care s-au întâmplat în decursul anului. Ca semn de recunoștință, Yogi Tea sponsorizează Premiul LiBeratur. Acesta este acordat în fiecare an în cadrul Targului de Carte de la Frankfurt autorilor de sex feminin din țările în curs de dezvoltare și emergente. În parte, acest premiu finanțează un proiect scris pentru fete și femei tinere în țara de origine a câștigătorului, pentru a le oferi perspective mai bune pentru viitor.
 
Sezonul de Crăciun este atunci când vă opriți puțin din tumultul cotidian și priviți înapoi anul cu recunoștință și pace în suflet. Pentru a împărtăși o parte din această recunoștință cu ceilalți, YOGI TEA® susține asociația non-profit Nevandra, care a inițiat diverse proiecte pentru a ajuta copiii din India. Cu multă inimă și suflet, le oferă o casă și o perspectivă pentru viitor.

Logo BIO EU

Ingrediente: rooibos bio, scorțișoară bio (13%), lemn dulce bio, coriandru bio, honeybush bio (6%), coajă de portocală bio, cuișoare bio, piper negru bio, anason bio, suc de lămâie uscat bio, anason stelat bio (3%), cardamom bio, cicoare prăjită bio, lime bio, ulei de portocale bio, ulei de scorțișoară bio.
BIO = din culturi certificate ecologic. Conținut: 17 pliculețe (2.1g fiecare).
Conţine lemn dulce. Persoanele hipertensive vor evita consumul excesiv!
Mod de preparare: turnați 250 ml apă fiartă dar nu clocotită peste un plic de ceai. Lăsați să infuzeze 6-7 minute. Indulciti dupa gust sau savurati-l ca atare.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Produs în Germania de Yogi Tea GmbH

Rooibos
Planta crește în munții Cederberg din Africa de Sud. Băutura blândă și fructată ce are la bază planta de rooibos este chiar băutura oficială din Africa de Sud. 
 
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
 

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
 
 
Coriandru
În Orientul Mijlociu și Asia, aroma dulce şi blândă a coriandrului este folosită în aproape fiecare fel de mâncare. Este apreciat în primul rând datorită aromei magnifice care seamănă cu un amestec aromatic-picant de mentă, nucșoară și portocală. În al doilea rând, coriandrul este plin de substanțe nutritive și chiar a fost menționat în Vechiul Testament ca  plantă medicinală.
 
Anason stelat
Aşa după cum îi spune şi numele, anasonul stelat este o bijuterie vegetală, de o frumuseţe rar întâlnită între condimente. Fructele de anason apartin unui copac veşnic verde, care ajunge până  la 8 metri înălţime şi trăieşte 100 de ani. Anasonul are o formă stelară, cu  raze asimetrice şi o culoare roşu lemnosă, ce aminteşte de lemnul de acaju. Din interiorul stelei se întrevăd seminţele cafeniu sidefate.
 
Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.
 
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.
 
Anason Yogi Tea
Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.
 
Cicoare (prăjită)
În Germania, cicoarea este, de asemenea, cunoscută sub numele de "Wegwarte" care înseamnă "Privitor de pe marginea drumului". Petalele acestei plante, care face parte din familia Daisy și este nativă pentru Europa, Nord-Vest Africa și Asia de Vest, se deschid doar pentru o singură zi. Rădăcinile sale au un gust aromat și picant, care seamănă cu gustul de cafea.
 

Scrieti o recenzie

Ceai Editia de CRACIUN 2021 Yogi Tea BIO

Ceai Editia de CRACIUN 2021 Yogi Tea BIO