Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus Mareste

Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus

YT411104-MGI-RLM-RB FD BT

Nou

Ceaiul Yogi Tea® Energie pozitivă este un adevarat elixir! Merișor & Hibiscus este o combinație delicioasă și interesantă de plante excepționale. Combinația dintre bogăția ceaiului negru Assam, mate verde și merișoare fructate cu vibrantul hibiscus, măceșe și mirt lămâios este unică, delicioasă și revigorantă. În fiecare înghițitură plăcută te simți energizat în mod natural, îmbogățit spiritual.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: ceai negru (Assam), hibiscus, mate verde, lemn dulce, lemongrass, mirt lamâios, suc de lămâie uscat, măceșe, sfeclă, merișoare, scorțișoară, piper negru, coajă de portocală, rozmarin, ulei de portocale, ghimbir, guarana, ginseng rădăcină, cardamom, cuișoare. Toate ingredientele sunt BIO, respectiv provin din culturi certificate ecologic.


Mod de preparare: turnați 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai. Lăsați să infuzeze 5 minute.

Produs în Germania de Yogy Tea GmbH
CEAI BIO ENERGIE POZITIVĂ MERIȘOR & HIBISCUS YOGI TEA® 30,6 G
17 pliculețe x 1,8 g

Un plus de energie pozitivă!
Mate verde
"Aurul verde indian", aşa cum arbustul de mate este cunoscut, creşte în America de Sud și aparține familiei arborilor veşnic verzi. Băutura Yerba mate este caracterizată prin procedeul special de obţinere, în care aroma fructată şi dulce este evidenţiată prin zdrobirea frunzelor şi tulpinilor plantei mate, lăsate la fermentat aproximativ o lună.

Hibiscus sau trandafirul chinezesc
Hibiscus, cunoscut și sub numele de nalbă, a fost folosit de acum mii de ani în Grecia ca plantă medicinală, câștigând astfel numele grecesc Althaea, care se traduce prin "Eu vindec". Această plantă perenă înfloreşte din iunie până în august și produce fructe dulci în formă de cub.

Merişor
Merişorul aparține familiei buruienelor și este un ingredient esențial pentru fiecare masă de Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii. Este cel mai frecvent utilizat în bucătăria Americii de Nord și cea scandinavă și are un gust acrişor. În plus față de numeroasele vitamine, merişoarele conțin și flavonoide nutritive, cum ar fi eugenolul și zincul.

Ceai negru (Assam)
Celebrul ceai Assam provine din regiunea indiană de nord cu același nume. Este ales exclusiv manual și are caracteristici delicate, dulci, de malț. Aroma sa intensă, picantă şi substanţele nutritive importante, cum ar fi vitamina B1 și compușii fenolici, îl fac să fie unul dintre cele mai frecvent consumate ceaiuri din întreaga lume.

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este de aproximativ 50 de ori mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Planta de lămâie În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică. Mirt Lămâios Mirtul lămâios are un gust puternic de citrice, plăcut și proaspăt și conține uleiuri esențiale importante. Aroma este foarte intensa, proaspata si racoritoare, foarte asemanatoare cu cea a lamaii. Ea a fost descrisa ca fiind, fara exagerare, mai lamaioasa decat ce a lamaii.

Lămâia
Originile sale sunt considerate a fi în nordul Indiei, cu toate că lămâia a fost cultivată în întreaga lume de mii de ani datorită conținutului său ridicat de substanţe nutritive și a gustului dulce şi revigorant. În plus față de vitamina C, fructul arborelui de lămâie este bogat în fosfor și pectină.

Măceșe
Măceșul face parte din familia trandafirului. Măceșele conțin de cinci ori mai multă vitamina C decât lămâile. Fructele sale aromatice au un gust ușor amar și dulce în același timp și conțin vitaminele A, B, E, P și K, precum și acid citric, minerale si fier.

Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoaroase.

Sfecla roșie
Sfecla roșie este un strămoş al sfeclei sălbatice și a fost introdusă în Europa Centrală de romani. Sfecla roşie are un gust subtil dulce și conține numeroase proprietăți nutritive valoroase, cum ar fi acidul folic, vitaminele din complexul B și fier.

Piper negru
Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Coajă de portocală
Este binecunoscut faptul că portocalele conțin o mulțime de substanțe utile. Ce nu știm însă este faptul că de fapt coaja de portocală este chiar mai valoroasă decât interiorul: are mai mult de 170 de fitochimicale active, peste 60 de flavonoide diferite și numeroase uleiuri esențiale. Toți acești nutrienți sunt valoroși pentru sănătate. În plus, coaja de portocală are o aromă răcoritoare și un gust dulce delicios.
Ceaiurile YOGI TEA® își au originile în învățăturile ayurvedice indiene de acum 3.000 de ani, ce făceau referire la echilibrul dintre corp, minte și suflet. În anii 1960, tradițiile indiene de yoga și ayurveda au fost prezentate pentru prima dată restului lumii. Yogi Bhajan, un maestru al Kundalini Yoga, a fost un pionier al stilului de viață holistic yogin, care încuraja oamenii să trăiască fericiți, sănătoși și conștienți în privința stilului de viață. În 1969, Yogi Bhajan a sosit în Occident și a adus cu sine vastele cunoștințe Ayurveda.

Ca învățător al stilului de viață holistic, acesta a împărtășit studenților săi înțelepciunea și cunoștințele despre Ayurveda și yoga, în timp ce-i servea cu un amestec de condimente ce alcătuiau un ceai aromatic, pe care l-au denumit cu drag „ceai Yogi”. Acest amestec unic de ceai ayurvedic se bazează pe o rețetă originală ce aparține lui Yogi Bhajan și conține scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare și piper negru. A fost comercializat pentru prima oară în Europa în anii 1970, iar începând cu anul 1987, sub brandul YOGI TEA®. Astăzi, oameni din toată lumea se bucură de amestecul format din peste 80 de ierburi și mirodenii crescute organic care dau naștere celor 44 de sortimente de YOGI TEA®, cu aromă inconfundabilă și cu proprietăți benefice pentru sănătate.

Noi, cei de la YOGI TEA®, trăim și muncim privind către valorile noastre:

Servim: facem acest lucru servind clienților noștri un produs autentic și de calitate, ținând cont de interesele tutror părților implicate.

Suntem autentici, respectuoși și onești. Produsele noastre vor fi mereu bazate pe Ayurveda și pe puterea plantelor de a oferi beneficii pentru sănătate.

Ne place ceea ce facem: suntem dedicați excelenței și disciplinei de a face corect lucrurile bune.

Fabricăm doar produse sănătoase: susținem mediul înconjurător și suntem responsabili de impactul nostru asupra sa.

Ne vom perfecționa constant: creând un mediu de învățare, oferind încredere membrilor echipei noastre și punând la dispoziție programe de training și oportunitate de creștere personalului nostru, pentru a se dezvolta și atinge potențialul maxim, într-un mediu de lucru plăcut și sigur.

Lucrăm cu integritate: este fundamentală în toate aspectele afacerilor noastre cu părțile interesate.

Scrieti o recenzie

Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus

Ceai Bio Energie Pozitiva cu Merisor si Hibiscus