Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri Mareste

Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri

YT482804

Nou

Ceai alcalin plăcut la gust, ușor, armonios. În aceste timpuri moderne cu ritm alert, nu este întotdeauna ușor să ai o alimentație echilibrată și alcalină, dar prevenirea si tratarea în mod conștient sunt importante. Bucurați-vă de această compoziție de ceai din plante alcaline ce permite să vă recâștigați echilibrul interior și vă oferă cele mai bune ingrediente naturale. Ceai ideal și pentru cura de alcalinizare, inclusiv pentru rinichi sănătoși. Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Mai multe detalii

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ceai special pentru alcalinizarea organismului și prevenirea afecțiunilor rinichilor. Alcalinizarea ne aduce mai multa sănătate, energie și vitalitate zilnică. Ceai Bio din Plante alcaline de la Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri. Ceai amestec ayurvedic din plante alcaline cu păpădie, urzică și lavandă. Fără cofeină în mod natural. Ingrediente: lemon grass BIO, roiniță BIO, păpădie BIO (11%), urzică BIO (7%), mentă creță BIO, frunze de zmeură BIO, flori de lavandă BIO (4%), fenicul BIO, morcov BIO, flori de tei BIO, alfalfa BIO, pătrunjel BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.

Minunatele plante ușoare, cum ar fi păpădia, precum și lavanda parfumată, conferă acestui ceai un caracter foarte special. Un ceai atât de gustos încât vă lasă cu gândul la următoarea ceașcă.

Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. 

Planta de lămâie

În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.

Păpădie

Prima menţionare a acestei plante medicinale a fost găsită în documentele unor medici persani în jurul anului 900 d.Hr. Grecii antici, de asemenea, au descoperit repede că păpădia tânără, dulce-amară, nu are numai o savoare delicioasă, dar conține, de asemenea, numeroase substanțe amare și alte substanţe importante cu rol medicinal.

Urzica

Renumitul pictor Albrecht Dürer a văzut urzica drept "un dar de la Dumnezeu". Urzica, pplantă care poate ajunge la o înălțime de 1,5 metri este mult apreciată pentru că extrage din pământ substanțe nutritive și minerale ca nici o altă plantă. Datorită gustului său plăcut, urzica este un ingredient din ce în ce mai popular în alimente, băuturi calde sau piureuri. Urzica este o plantă puternic alcalină!

Lavanda

Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante.

Flori de Tei

Florile de Tei au fost apreciate încă din Evul Mediu pentru proprietățile lor medicinale iar astăzi, florile de tei reprezintă una dintre cele mai populare plante, apreciate în întreaga lume. Au o aromă subtilă, elegantă, calmantă, ce conferă relaxare profundă. Gustul dulceag este acompaniat de proprietățile medicinale date de flavonoizi și uleiuri esențiale.

Scrieti o recenzie

Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri

Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri