Ceai BIO curcuma (turmeric), ghimbir, lamaie Yogi Tea 12 plicuri Mareste

Ceai BIO curcuma (turmeric), ghimbir, lamaie Yogi Tea 12 plicuri

YT311909

Nou

Infuzie de plante și fructe. Curcuma numită și turmeric este deosebit de apreciat ca antioxidant, antiinflamatoriu natural și tratament naturist pentru afecțiuni cronice. În combinație cu ghimbir, roiniță, fenicul, lămâie și alte plante veți obține un ceai sănătos și revigorant! Este ideal și pentru limonadă.

Mai multe detalii

12,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: rădăcină de turmeric BIO (curcuma) (30%), lemn dulce BIO, coajă de portocale BIO, ghimbir BIO (8%), măr BIO, scorțișoară BIO, lămâiță BIO, lemon grass BIO, roiniță BIO, fenicul BIO, coajă de lămâie BIO (2%), piper negru BIO, ulei de lămâie BIO (1%), ulei de portocale BIO, nucșoară BIO.

BIO = din culturi certificate ecologic.

Curcuma are efect benefic antiinflamator.

Ceaiul cu crucuma (turmeric) ajută la combaterea inflamațiilor.

Fie că aveți de-a face cu inflamația temporară a mușchilor dureroși și a umflăturilor, fie că suferiți de simptome de inflamație cronică, ceaiurile pot fi o modalitate excelentă de a ajuta la reducerea inflamației și de a oferi ameliorare de la simptomele bolilor asociate. În plus, reducerea inflamației poate ajuta la prevenirea bolilor, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale și atacurile de cord. Este necesar să vă consultați întotdeauna cu un profesionist medical atunci când vă confruntați cu boli grave, dar ceaiul poate fi o modalitate gustoasă de a reduce simptomele inflamației zilnic. Și cu atât de multe opțiuni YOGI TEA din care puteți alege, veți găsi cu siguranță una care să vă placă!

Conținut: 24,0 g / 12 plicuri a 2,0 g fiecare.

Producător: YOGI TEA GmbH.

Scrieti o recenzie

Ceai BIO curcuma (turmeric), ghimbir, lamaie Yogi Tea 12 plicuri

Ceai BIO curcuma (turmeric), ghimbir, lamaie Yogi Tea 12 plicuri