Ceai BIO Curcuma, Portocale și Vanilie Yogi Tea Autentic, 17 plc Mareste

Ceai BIO Curcuma, Portocale și Vanilie Yogi Tea Autentic, 17 plc

YT483000

Nou

Plantele medicinale, fructele și savuroasele condimente vă vor încânta simțurile. Ceaiurile Yogi Tea sunt cu totul speciale, punând accent pe gust, sănătate și pe starea de spirit! Amestec de ceai din condimente ayurvedice, curcuma, portocale și vanilie. Mesajul subtil al acestui ceai este: „Privește relaxat la tot ce ți se întâmplă.”

Mai multe detalii

15,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente:

Ingrediente ceai BIO Curcuma, Portocale și Vanilie Yogi Tea Autentic:curcuma BIO (turmeric) (50%), lemn dulce BIO, scorțișoară BIO, coajă de portocală BIO (9%), măr BIO, ghimbir BIO, piper negru BIO, cardamom BIO, ulei de portocale BIO (1%), coji de cacao BIO, boabe de vanilie BIO (1%), hibiscus alb BIO, fenicul BIO, nucșoară BIO, cuișoare BIO.
BIO=din culturi certificate ecologic.

Ce este curcuma? Ceaiul cu curcuma.

Membru al familiei ghimbirului, curcuma a fost folosită în medicina pe bază de plante și ayurvedică de secole datorită numeroaselor sale proprietăți medicinale. Curcuma conține un compus cunoscut sub numele de curcumină, care s-a dovedit că reduce inflamația și promovează sănătatea și imunitatea. Ceaiul de turmeric produce o culoare aurie-portocaliu vibrant și a cunoscut recent o creștere a popularității pe măsură ce mai mulți oameni devin conștienți de numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Curcuma este denumit și turmeric.

Agricultură non-UE.

Conținut: 34,0 g (17 plicuri a 2 g fiecare). Producător: YOGI TEA GmbH. Germania.

Scrieti o recenzie

Ceai BIO Curcuma, Portocale și Vanilie Yogi Tea Autentic, 17 plc

Ceai BIO Curcuma, Portocale și Vanilie Yogi Tea Autentic, 17 plc