CATINA Suc Vitamina C 500 mg Cura de VITAMINIZARE in 2 saptamani Mareste

CATINA Suc Vitamina C 500 mg Cura de VITAMINIZARE in 2 saptamani

1 Review(s)

HR201612

Nou

Suc pur de cătină cu un conținut mare de vitamina C. 500 mg de Vitamina C naturală în 100 ml. Grija dvs pentru sănătate implică și cura de vitaminizare în 2 săptămâni cu suc de cătină din culturi Germania. Suc de cătină, neîndulcit, conținut de fruct minim 99%. Nu vă plac pastilele deloc? Nu vreți vitamine de farmacie? Alegeți NATURAL, vitamine și tratamente naturiste din SUCURILE Haus Rabenhorst, Germania. 

Mai multe detalii

50,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

RABENHORST – SUC PUR „CATINA PLUS” C500, 450 ML

Ingrediente: pulpă de cătină, pulbere din fructe de acerola. O porție zilnică de 25 ml acoperă cantitatea de referință de vitamina C la 156%. O sticlă conține 18 porții a 25 ml.

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Vitamina C îndeplinește sarcini importante în corpul nostru, contribuie la reducerea oboselii și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

VITAMINIZAREA este recomandată copiilor, adulților care se simt fără energie, persoanelor care au fost spitalizate, celor ce au nevoie să își întărească sistemul imunitar în mod natural. 

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Înainte de utilizare, agitați bine sticla. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 14 zile. Conținut: 450 ml

Producător: Haus Rabenhorst, Germania.
Rabenhorst reprezintă peste 200 de ani de experiență în producerea de sucuri și tratamente naturiste de cea mai înaltă calitate. Sucurile sunt create cu fructe crescute în ritm natural, în agricultura controlată. Ingredientele nealterate și procesul de fabricare blând - în principal presare directă - nu numai că garantează un gust excelent, natural, dar și un maxim de ingrediente nutritive și de vitamine esențiale. Cu sucurile Rabenhorst poți obține acel echilibru pentru viața de zi cu zi turbulentă. Astfel, ai grijă de sănătatea ta!

Nota 
2020-03-02

Imunitate

Pentru mine catina este numarul 1 cand vine vorba de imunitate. Si am vazut cu totii la coronavirus ce importanta este imunitatea!

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    CATINA Suc Vitamina C 500 mg Cura de VITAMINIZARE in 2 saptamani

    CATINA Suc Vitamina C 500 mg Cura de VITAMINIZARE in 2 saptamani