CARTI de Nutritie - Dieta - Sanatate

% produse

Informatia este totul! Cu cat veti avea mai multe cunostinte despre domeniul nutritiei sanatoase cu atat veti fi mai putin dezinformati de reclamele inselatoare si veti sti ce alimente sa cumparati si ce sa gatiti pentru a fi sanatosi, supli si fericiti!

Se afișează 21 - 40 din 47 de produse
 • Cartea Frumusete prin Detoxifiere
  CRT10088

  Iata ce spune Doctor Oz despre aceasta carte: "Cartea lui Kimberly Snyder este o lectură obligatorie, care scoate în evidenţă importanţa introducerii în alimentaţie a cât mai multor legume şi fructe. Ea îi învaţă pe cititori cum să valorifice la maximum ceea ce mănâncă. "

  37,57 lei
 • Cartea Germenii Mancarea Miraculoasa
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Germenii Mancarea Miraculoasa
  CRT17

  Cartea "Germenii Mancarea Miraculoasa" - STEVE MEYEROWITZ Steve Meyerowitz şi-a început călătoria către o sănătate mai bună în anul 1973, tocmai pentru a se vindeca el însuşi de alergiile severe şi astmul care îi afectaseră întreaga viata. După două luni în care a ţinut o dietă vegetariană, cu hrană vie, simptomele au dispărut.

  33,72 lei
 • Cartea Ghid de Alimentatie Vegetala
  CRT1001177

  Cartea "Ghid de Alimentatie Vegetala" te invita sa descoperi centrii nutritivi de putere ai plantelor din toata lumea!

  47,20 lei
 • Cartea Ghid Homeopatic pentru familie
  crt9914

  Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa. Niciun medic nu poate să înţeleagă mai bine decât pacientul, „din interior", nuanţele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra stării lui psihice. Iată de ce pacientul poate încerca, fără niciun...

  47,20 lei
 • Cartea Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama
  CRT100500

  Ce sa faci cand vrei sa ramai insarcinata si nu ai timp de pierdut! Un ghid complet pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate. Contine aspectele medicale, sociale, psihologice si sexuale ale unei astfel de incercari si este relatata cu umor si compasiune, in stilul unei discutii cu o buna prietena care a trecut prin toate acestea.

  29,00 lei
 • Cartea Hrana pentru Viata
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Hrana pentru Viata
  CRT16

  Hrană pentru viaţă, miracolul vindecării prin alimentaţie şi puterea minţii, programul de sănătate al Dr. Menrath, o excelentă carte de nutriţie. Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în această lucrare, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii.

  33,72 lei
 • Cartea Hrana Vie
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Hrana Vie
  CRT734

  Cartea Hrana Vie de Ernst Günter. O speranţă pentru fiecare. Hrana vie poate ajuta în tratarea cancerului. Bolile civilizaţiei apar la om în special pe calea alimentaţiei şi se pot vindeca numai pe aceeaşi cale, printr-o alimentaţie corectă.

  19,27 lei
 • Cartea Mananca pentru a trai
  CRT100790

  Cartea "Mananca pentru a trai" un program revoluţionar, bogat în nutrienţi, pentru o scădere în greutate rapidă şi susţinută. Slăbiţi peste 10 kilograme în doar 6 săptămâni.

  47,20 lei
 • Cartea Marele dictionar al bolilor si afectiunilor
  CRT31

  Cartea Marele dictionar al bolilor si afectiunilor, Jaques Martel. Acest dicţionar este un instrument pentru deschiderea conştiinţei şi pentru studiu, nu doar pentru sine, ci şi pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradiţional, fie de medicină alternativă.

  60,00 lei
 • Cartea Mica biblie a nutritiei
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Mica biblie a nutritiei
  CRT62

  Adevărul gol-goluţ despre dietele la modă, glucidele, lipidele şi proteinele „bune" şi despre cum să scăpăm de pericolele obezităţii şi diabetului. Sunteţi confuzi în privinţa alimentaţiei? Renumitul nutriţionist şi autor al volumului Noua biblie a vitaminelor (Lifestyle Publishing, 2011) oferă o explicaţie completă, aprofundată a felului în care putem...

  27,94 lei
 • Cartea Misterul Sangelui Alimentatie si Evolutie
  CRT3

  Misterul sângelui. Pentru ce mâncăm? Cum poate alimentaţia noastră să aibă influenţă asupra corpului şi spiritului nostru? Autor: Christopher Vasey. Cauzele profunde ale bolilor noastre se afla deseori in stilul nostru de viata, in obiceiurile pe care le avem, in modul gresit de alimentație.

  19,20 lei
 • Cartea Noua Biblie a Vitaminelor
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Noua Biblie a Vitaminelor
  CRT1898

  Descoperă: Care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; Arta personalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilul tău...

  47,20 lei
 • Cartea Nu Hrani Cancerul
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Nu Hrani Cancerul
  CRT11

  "Nu hrăni cancerul”.Prof. dr. Pavel Chirilă: O treime dintre cancere pot fi evitate printr-o alimentaţie sănătoasă. Consumul de zahar alb rafinat si de alimentele ce contin nitrati (in special mezeluri) reprezinta una dintre cauzele cresterii incidentei cancerului, avertizeaza profesorul doctor Pavel Chirila in volumul "Nu hrani cancerul! Alimentatia este...

  23,11 lei
 • Cartea Postul cu Sucuri Naturale si Detoxifierea
  CRT19

  Corpul omului are o capacitate incredibilă de a se vindeca şi de a trăi mulţi ani. El este dotat cu o inteligenţă mai puternica decât orice medicament sau bisturiu al unui doctor. Postul oferă corpului tău o binemeritată vacanţă de care acesta are nevoie pentru a se reface.

  33,72 lei
 • Cartea Problema mea cu carnea
  CRT820

  „Această carte este revoluţionară! Distruge toate miturile care cauzează boli şi confuzie în societatea noastră. Rip este direct, succint şi atent în oferirea informaţiilor care vă vor salva viaţa. Înarmaţi-vă cu cunoştinţe şi reţete vegetariene delicioase!” A apărut în: 2015-04. Titlul original: My Beef with Meat: The Healthiest Argument for Eating a...

  31,50 lei
 • Cartea Revolutia Smoothie-urilor Verzi
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Revolutia Smoothie-urilor Verzi
  CRT400

  Cartea "Revolutia Smoothie-urilor Verzi" implica saltul radical către sănătatea naturală. 200 de reţete ale autoarei cărţii Verde pentru Viaţă. Pionier al alimentaţiei bazate pe crudităţi, Victoria Boutenko te scuteşte de povara de a-ţi mânca verdeţurile cu ajutorul acestei soluţii simple şi eficiente în tabloul luptei permanente pentru o nutriţie adecvată.

  19,07 lei
 • Cartea Sanatate perfecta prin iubirea de sine
  CRT813

  Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine de Louise Hay. Spre deosebire de alte cărţi despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de faţă transcende opiniile personale, trendurile şi dogmele, prezentându-ţi într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îţi poţi vindeca organismul, mintea şi...

  33,81 lei
 • Cartea Secretele Autovindecarii
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Secretele Autovindecarii
  CRT2671

  Dr. Mao vă va călăuzi pe calea spre o viaţă echilibrată şi sănătoasă. În această carte de referinţă a vindecării prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul „Totul despre sex") combină înţelepciunea miilor de ani de tradiţie orientală cu randamentul deosebit al medicinei şi al ştiinţei nutriţioniste occidentale.

  41,49 lei
 • Cartea Slimde Carmen Bruma
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Slimde Carmen Bruma
  CRT24

  SLIM de Carmen Bruma. "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am pus inapoi" este o carte motivantă pentru cei lipsiţi de consecvenţă în lupta cu kilogramele. Cartea oferă soluţii testate de autoarea care nu a arătat dintotdeauna aşa cum o vedem pe micile ecrane. Slim este înainte de toate o confesiune dureroasă despre dependenţa alimentară.

  24,08 lei
 • Cartea Super Imunitatea
  Stoc epuizat temporar.
  Cartea Super Imunitatea
  CRT256

  Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru un stil de viaţă sănătos. În mod cert, o voi recomanda tuturor pacienţilor mei! Dr. Garth Davis, director medical al secţiei de chirurgie de slăbire a Memorial City Hospital din Houston, Texas.

  33,02 lei

CARTI de Nutritie - Dieta - Sanatate