CARTI de Nutritie - Dieta - Sanatate

Informatia este totul! Cu cat veti avea mai multe cunostinte despre domeniul nutritiei sanatoase cu atat veti fi mai putin dezinformati de reclamele inselatoare si veti sti ce alimente sa cumparati si ce sa gatiti pentru a fi sanatosi, supli si fericiti!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cartea "De ce te ingrasi"
  Plină de informaţii esenţiale şi încheindu-se cu o dietă uşor de urmat, De ce ne îngrăşăm constituie o lectură esenţială pentru înţelegerea unei epidemii mondiale şi un ghid în care să aflăm ce e de făcut pentru a o combate.   În cartea de faţă, scrisă ca un răspuns la reacţiile stâr..
  Lei: 27.94
 • Cartea "Mica biblie a nutritiei"
   Adevărul gol-goluţ despre dietele la modă, glucidele, lipidele şi proteinele „bune" şi despre cum să scăpăm de pericolele obezităţii şi diabetului   Am scris această carte cu scopul de a vă ajuta să conştientizaţi în mai mare măsură felul în care interacţionaţi cu hrana şi cum ..
  Lei: 27.94
 • Cartea "Noua Biblie a Vitaminelor"
  Descoperă: Care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; Arta per..
  Lei: 47.20
 • Cartea "Slim"de Carmen Bruma
   SLIM de Carmen Bruma. "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am pus inapoi" este o carte motivantă pentru cei lipsiţi de consecvenţă în lupta cu kilogramele. Cartea oferă soluţii testate de autoarea care nu a arătat dintotdeauna aşa cum o vedem pe micile ecrane. Slim este înainte de toate..
  Lei: 24.08
 • Cartea "Super Imunitatea"
  Fără injecţii  Fără medicamente Fără concedii medicale   Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru un stil de viaţă sănătos. În mod cert, o voi recomanda tuturor pacienţilor me..
  Lei: 33.02
 • Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii"
  (Stoc epuizat temporar) Cartea de faţă este scrisă de un proaspăt diagnosticat cu diabet şi soţia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate în nutriţionism sau medicină. Principiul de selecţie a reţetelor a fost folosirea de ingrediente sărace în carbohidraţi, colesterol, sodiu şi el..
  Lei: 33.72