Cafea Pur ARABICA Organica si Gourmet

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea Arabica BIO cutie Editia de CRACIUN 2017 250 gr
  Cafea Arabica BIO cutie speciala de CRACIUN 250 gr de la Salomoni Caffe Italia. Cadoul perfect, o cafea care va face sa va simtiti special in aceasta perioada aparte a anului. O cafea delicată, cu conținut scăzut de aciditate, din zone inalte unde cresc boabe de calitate, aceasta cafea cu note de..
  Lei: 39.90
 • Cafea Bio Arabica macinata 250gr
  Cafea bio certificata ecologic 100% arabica, 250gr. Selecție de cafea ecologică crescută la altitudine mare, din cele mai bune plantații din America Centrală. Prăjite printr-un proces lent cu ajutorul aerului cald, pentru a intensifica gustul aromat și dulce. Cu un nivel de acidicate scă..
  Lei: 23.70
 • Cafea BIO Arabica si Cicoare 250 gr
  Ingrediente: cafea arabica bio, rădăcină de cicoare bio prăjită și măcinată. BIO = din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE/non UE. Cicoarea aduce numeroase beneficii pentru sanatate: mai multe informatii puteti citi in site-ul prodieta.ro. Cicoarea este folosită d..
  Lei: 20.70
 • Cafea BIO Espresso Gourmet boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Espresso Gourmet, 1 kg. Un amestec atent selecționat din cele mai bune boabe de cafea cultivate la mare altitudine, prăjite cu grijă pentru un gust perfect!  Ingrediente: cafea BIO Gourmet de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din cultu..
  Lei: 147.00
 • Cafea BIO Italian Espresso boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Italian Espresso, 1 kg. Un amestec de cafea BIO ce păstrează gustul puternic și aromat specific cafelei italiene espresso. Ingrediente: cafea BIO  de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, ag..
  Lei: 147.00
 • Cafea macinata: espresso picant, exploziv, plin KAAPI KERALA BIO
  Pasionatii de cafea buna stiu ca gustul intens este pretios! Cafea macinata: espresso picant, exploziv, plin KAAPI KERALA BIO. Picantă, explozivă, plină: această cafea a împrumutat temperamentul originii sale. "Kaapi" este denumirea dată de fermierii indieni din sud cafelei care crește pe înă..
  Lei: 40.00
 • Lapte deshidratat BIO pt CAFEA 125gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cu laptele pentru cafea Raab, aveți mereu la îndemână un preparat din lapte cu durată lungă de păstrare. Laptele pentru cafea Raab este preparat din lapte de vacă organic, nutrienții valoroși din lapte fiind în mare parte păstrați. Laptele pentru cafea Raab este adaosul pe..
  Lei: 18.70