Cafea Pur ARABICA Organica si Gourmet

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea BIO Arabica si Cicoare 250 gr
  Ingrediente: cafea arabica bio, rădăcină de cicoare bio prăjită și măcinată. BIO = din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE/non UE. Cicoarea aduce numeroase beneficii pentru sanatate: mai multe informatii puteti citi in site-ul prodieta.ro. Cicoarea este folosită d..
  Lei: 20.50
 • Cafea BIO Espresso Gourmet boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Espresso Gourmet, 1 kg. Un amestec atent selecționat din cele mai bune boabe de cafea cultivate la mare altitudine, prăjite cu grijă pentru un gust perfect!  Ingrediente: cafea BIO Gourmet de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din cultu..
  Lei: 116.91
 • Cafea BIO Italian Espresso boabe 1 kg
  Cafea boabe BIO Italian Espresso, 1 kg. Un amestec de cafea BIO ce păstrează gustul puternic și aromat specific cafelei italiene espresso. Ingrediente: cafea BIO  de cea mai bună calitate obținută din culturi montane de mare altitudine. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, ag..
  Lei: 111.64
 • Lapte deshidratat BIO pt CAFEA 125gr
  Cu laptele pentru cafea Raab, aveți mereu la îndemână un preparat din lapte cu durată lungă de păstrare. Laptele pentru cafea Raab este preparat din lapte de vacă organic, nutrienții valoroși din lapte fiind în mare parte păstrați. Laptele pentru cafea Raab este adaosul perfect pentru a rafina gu..
  Lei: 18.70