Cafea din ORZ, Cicoare si Inlocuitori de Cafea

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Inlocuitor de CAFEA cu 0% Cofeina din CICOARE 500gr
  Inlocuitor de cafea din cicoare BIO 0% cofeină, pret punga 500 g. Alternativa fără cofeină, o băutură din cicoare BIO, ușor dulce. Această băutură din cicoare este preparată din rădăcina soiului Cichorium Intybus. După recoltare, rădăcinile de cicoare sunt spălate, tocate, prăjite, zdrobite ..
  Lei: 28.13
 • Inlocuitor de CAFEA din Cicoare, Grau, Malt de orz, Smochine, Ghinde 200 gr
  Inlocuitor de CAFEA natural, solubil, fara cofeina pret 200 gr. Ingrediente: extract din cicoare bio, grâu bio, malţ din orz bio, smochine bio (20%) şi ghinde bio (1%). Bio = din culturi certificate ecologic. Solubilă & Decofeinizată.   A. Vogel Bambu este o băutur..
  Lei: 48.00
 • Inlocuitor de Cafea din Cicoare, Orz, Secara, Alac 500gr
  sale
  Băutură BIO din cicoare, orz, malț, grâu, secară și alac. Inlocuitor de cafea din plante fara cofeina. 500gr   Ingrediente: cicoare, orz, malț, grâu, secară și alac. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură UE   Valori nutriționale medii/ 100 g: Valoa..
  Lei: 27.25Lei: 31.00
 • Inlocuitor de Cafea din ORZ prajit 0% Cofeina 500gr
  (Stoc epuizat temporar) Inlocuitor de cafea din orz BIO prăjit 0% cofeină pret 500 g. O alegere sănătoasă pentru micul dejun sau micile pauze de peste zi, aromată dar fără cofeină! Orzul este recoltat manual și prăjit încet pentru a nu se pierde valorile nutritive. Lipsa completă a cofeinei ..
  Lei: 20.22
 • Lapte deshidratat BIO pt CAFEA 125gr
  Cu laptele pentru cafea Raab, aveți mereu la îndemână un preparat din lapte cu durată lungă de păstrare. Laptele pentru cafea Raab este preparat din lapte de vacă organic, nutrienții valoroși din lapte fiind în mare parte păstrați. Laptele pentru cafea Raab este adaosul perfect pentru a rafina gu..
  Lei: 18.70
 • ORZ Bio Solubil 100 gr
  (Stoc epuizat temporar) Orzul bio solubil este ideal pentru prepararea cafelei la micul dejun sau ca ingredient în diverse preparate. Nu are cofeina! Cereale pudră ce provin din agriculura eco. Poate fi consumat şi de copii, căci nu conţine cofeină ori substanţe excitante. Se prepară din 2-3..
  Lei: 8.44