Cafea DECOFEINIZATA prin metode Naturale!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Cafea Bio Decofeinizata prin metode Naturale Gourmet 250gr
  Cafeaua bio decofeinizata gourmet (macinata) de la Lebensbaum are aroma plină și intensitate ușoară. Cafeaua este decofeinizată printr-un proces elaborat folosind doar acid carbonic și apă, nu se folosesc solvenți chimici. În plus, astfel se obține o varietate naturală a aromelor de caf..
  Lei: 31.86
 • Cafea Bio Decofeinizata prin metode Naturale! 250gr
  Multi dintre noi ne ferim sa bem cafea decofeinizata datorita faptului ca dorim sa evitam chimicalele din procesul de decofeinizare (solvent care dizolva uleiurile bogate in cofeina). Iata ca prodietabio.ro va aduce o cafea autentica bio macinata si decofeinizata prin metode naturale (cu..
  Lei: 27.30
 • Cafea Bio Espresso Decofeinizat prin metode Naturale 250gr
  Cafeaua bio decofeinizata gourmet (macinata) de la Lebensbaum are gust de espresso dar fara taria acestuia. Gust: espresso elegant, cu aromă delicată de cremă fină, perfect pentru cappuccino sau latte macchiato. Preparare: potrivită pentru mașini de cafea și expresoare. Cafeaua este dec..
  Lei: 30.00
 • Lapte deshidratat BIO pt CAFEA 125gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Cu laptele pentru cafea Raab, aveți mereu la îndemână un preparat din lapte cu durată lungă de păstrare. Laptele pentru cafea Raab este preparat din lapte de vacă organic, nutrienții valoroși din lapte fiind în mare parte păstrați. Laptele pentru cafea Raab este adaosul pe..
  Lei: 18.70