Tort cu lamaie vegan fara gluten reteta si ingrediente: Gata de preparat Mareste

Tort cu lamaie vegan fara gluten reteta si ingrediente: Gata de preparat

BV10116

Nou

Rețetele vegane de tort sunt ușor de preparat cu premix-ul de făină și ingrediente fără gluten Bio vegan. Ai tot ce trebuie în cutie pentru a găti rapid și sănătos rețete gustoase. “Tort de lămâie”, ZITRONEN KUCHEN – Se poate ca un tort să fie atât de sănătos? ei bine, da! Încearcă și tu!

Mai multe detalii

20,81 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

BIOVEGAN - PREMIX BIO “TORT DE LAMAIE”, FARA GLUTEN, 430GR (380GR+50GR)

  • Fără gluten
  • Vegan
  • Rapid si usor


Felii de chec fructat cu lămâie sau brioșe de lămâie. Le vrei pe toate. Le înțelegi. Suculent, fructat cu extra aromă de lămâie.

Vegan și fără gluten.

Din acest premix ecologic puteți realiza:

  • Brioșe fructate de lămâie
  • Tort clasic cu glazură și lămâi confiate
  • Chec de lămâie (felii)

Ingrediente pentru amestec de coacere: făină de orez*, zahar brut din trestie de zahăr*, amidon de porumb*, orez*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), făină de lupin dulce*, agent de îngroșare: făină din semințe de carruba*, 0.4% suc de lămâie pulbere*(suc de lămâie*, maltodextrină*), 0.3% pudră de lămâie*, sare de Himalaya², emulgatori: lecitină de floarea-soarelui*, <0.1% ulei de lămâie*.
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan

Ingrediente amestec de acid citric:
Pudră de zahăr*, amidon de tapioca*, 0.1% ulei de lămâie*.

Informații nutriționale medii per 100g**

Valoare energetică  1548 kJ/ 368 kcal

Grăsimi  12 g

din care acizi grași saturați  1.0 g

Carbohidrați 62 g

din care zaharuri  29 g

Fibre  1.7 g

Proteine  2.9 g

Sare  0.42 g

Pachetul conține:

  • 380g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
  • 50 g amestec pudră de lămâie
  • 1 broșura pentru utilizare

Doar adăugați:

  • 200 ml apă minerală
  • 75 ml ulei vegetal
  • 1 lingura (6ml) apa pentru turnare

Mod de preparare tort cu lămâie vegan și fără gluten, rapid și usor:

  1. Preparare: Ungeti vasul de copt (sa fie de aproximativ 20 cm)Realizați amestecul pentru coacere cu 75 ml de ulei și 200 ml de apă (amestecați aproximativ 2 minute)Asezați aluatulîn vasul de copt
  2. Coacere: Așezați aluatul pe șina inferioară în cuptorul preîncălzit.45 de minute la 180°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 55 de minute la 180°C.După aproximativ 15 minute, lăsați – o să se răcească.
  3. Decorarea: Pudra de lămâie se amestecă cu o lingură de apă caldă, apoi se toarnă peste checul cald.

Conținut: 430 g

A se păstra la loc uscat și răcoros.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH

Scrieti o recenzie

Tort cu lamaie vegan fara gluten reteta si ingrediente: Gata de preparat

Tort cu lamaie vegan fara gluten reteta si ingrediente: Gata de preparat