Crumble de ciocolata pentru deserturi de casa 135 gr Mareste

Crumble de ciocolata pentru deserturi de casa 135 gr

BV11998

Nou

Crumble de ciocolata este ideal deasupra cheesecake-urilor, tartelor cu fructe, torturilor cu mere, etc. Vegetarian, vegan, fara gluten! Cum il pregatim: Crumble de ciocolata se amesteca cu unt vegetal (margarina nehidrogenata) sau cu ulei de cocos si se adauga peste orice desert inainte de a fi pus la cuptor.

Mai multe detalii

in stoc

16,60 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente: Făină de porumb bio, făină de orez bio, zahăr brut din trestie de zahăr bio, ciocolată neagră bio (cacao: 55%, minim) 12% (masă cacao bio, zahăr integral din trestie de zahăr bio, zahăr brut din trestie de zahăr bio, unt de cacao bio, emulgator: lecitină de soia bio), făină de amarant bio, vanilie-Bourbon bio , sare de Himalaya.

BIO = din culturi certificate ecologic
Informații despre alergeni: poate conține urme de migdale, muștar și soia.
Valori nutriționale medii Per 100 g
Energie 1657 kJ / 392 kcal
Proteine 5,1 g
Carbohidrați 77 g
din care zahar 33 g
Grăsimi 6,5 g
din care acizi grași saturați 3,6 g
Fibre 2,6 g
Sare 0,10 g
Conținut: 135 g.
Sfat - rețeta lui Kitty: amestec pentru ciocolată cu cireșe
Cine iubește prăjitura din firimituri, nu se va sătura de acest desert. De ce este special: nu se folosește aluat, iar fructele vor fi acoperite cu acest amestec delicios.
Sugestie de preparare
Ingrediente: 1 pachet de amestec ecologic de ciocolată mărunțită, margarină 50g (sau ulei de cocos / unt), cireșe negre din compot (cca. 360 g fructe).
Mod de preparare: Se incinge cuptorul (convectie cca.170 grade C, sus / jos cca.180 grade C). Se scurg cireșele din compot, apoi se repartizează uniform într-un vas de copt (22 cm diametru sau tavă de cca. 22x18 cm.). 50 grame de margarină nehiidrogenata se pun intr-un bol, peste care se presară amestecul de ciocolată și se amestecă bine. Compoziția formată se pune peste cireșele din vasul de copt, se presează ușor și se introduce la cuptor circa 25 de minute.
Notă: Puteți savura acest desert cald sau rece, după cum preferați.
Sfat: Pentru amestecul ecologic de ciocolată mărunțită pot fi folosite orice alte fructe.
Pentru fructe proaspete vă rugăm să rețineți: tăiați fructele cubulețe foarte mici si adăugați 100 ml de apă, precum și 2 linguri de suc de lămâie, iar pentru mere 175 ml de apă. Pentru fructe congelate se adaugă 2 linguri de suc de lămâie, precum si 1 pachet de amestec de ciocolată.
Condiții de păstrare: loc uscat, ferit de razele soarelui
Producător: Biovegan GmbH, Germania.

Scrieti o recenzie

Crumble de ciocolata pentru deserturi de casa 135 gr

Crumble de ciocolata pentru deserturi de casa 135 gr