Cine iubește budinca, este entuziasmat! Crema solidă de budincă poate fi gătită foarte rapid. Se poate prepara la rece sau gătită in cuptor. Este ideală pentru umplerea torturilor cu fructe, a produselor de patiserie daneze, foetaje sau alte bunătăți coapte. Încercați, de asemenea, felurile cu vanilie și zmeură.
Mod de preparare: Amestecați conținutul pachetului cu 125 ml de băutură vegetală (sau lapte rece) și 75g de iaurt vegetal (sau iaurt) într-un bol. Amestecați compoziția cu un mixer electric timp de 2 minute, la viteza maximă.
Notă: Pentru prepararea cremei solide pentru budincă sunt potrivite diverse băuturi vegetale. Pe lângă băutura vegetală din soia vă recomandăm: băutură vegetală de migdale sau de nucă de cocos. Vă rugăm să rețineți: consistența și culoarea poate varia în funcție de băutura vegetală utilizată (sau lapte).
Sfat - rețeta lui Kitty: Crema solidă pentru budincă este perfectă pentru prepararea prăjiturilor. După preparare, crema solidă pentru budincă se lasă 15 minute să se răcească. Apoi se distribuie uniform peste o prăjitură biovegan și se acoperă cu fructe. Pentru o cremă pulverizabilă se poate adăuga în 100 ml băutură vegetală în mod ideal, un pachet de cremă biovegan care se agită puternic încă un minut.
Ingrediente: zahăr brut din trestie de zahăr bio, inulină bio, amidon de porumb bio, cacao bio (7,8%), ciocolată neagră bio (cacao: 70% minim) 7,3% (masă de cacao bio, zahăr brut din trestie de zahăr bio, unt de cacao bio), agent de îngroșare gumă de carruba bio, făină de orez bio, proteină din mazăre bio, vanilie-Bourbon bio, sare de Himalaya, pectină.
BIO = din culturi certificate ecologic
Informații despre alergeni: poate conține urme de migdale, muștar și soia.
Valori nutriționale medii Per 100 g
Energie 1666 kJ/395 kcal
Proteine 4,1 g
Carbohidrați 76 g
din care zaharuri 57 g
Grăsimi 4,7 g
din care acizi grași saturați 2,8 g
Fibre 17 g
Sare 0,13 g
Conținut: 55 g
Condiții de păstrare: loc uscat, ferit de razele soarelui
Producător: Biovegan GmbH, Germania.