Chipsuri de cocos NATUR BIO 100 gr Mareste

Chipsuri de cocos NATUR BIO 100 gr

PRN7634

Nou

Chipsurile de cocos reprezintă o variantă sănătoasă de gustare , în loc de floricele. Chips-uri din nuca de cocos sunt feliuțe subțiri din pulpa de cocos deshidratate natural. Acestea ne pot ajuta să scăpăm de constipație sau să o prevenim, să ajutăm digestia și funcționalitatea organelor digestive și să normalizăm metabolismul.

Mai multe detalii

4,60 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: chipsuri de cocos BIO. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Chipsurile de cocos au proprietăți nutritive valoroase și contin grasimi saturate, grasimi „bune”, fără colesterol, esentiale pentru absorbtia calciului in oase. Acestea păstrează toate proprietățile nutritive ale nucilor de cocos.

Chipsurile de cocos se pot consuma ca gustare intre mese, fiind aromate si crocante, sau ca ingredient in preparate culinare, la deserturi sau in componenta cerealelor cu lapte dimineata. Pulpa de nucă are proprietăți antioxidante și imunomodulatoare. Este și un agent antiviral și antibacterian. Substanțele naturale din chipsurile de cocos natur un efect pozitiv asupra vederii și memoriei. În timp, metabolismul este normalizat, nivelul colesterolului din sânge scade. Nucile de nucă de cocos conțin vitaminele A, E și grupa B. Există și o mulțime de macronutrienți importanți (potasiu, calciu și magneziu, sodiu și fosfor) și oligoelemente (fier, mangan, cupru, seleniu și zinc).

Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Produsul nu conține organisme modificate genetic și nu este iradiat.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 2707 kJ / 656 kcal
Grăsimi, din care: 60 g
- acizi grași saturați 57 g
Carbohidrați, din care: 16 g
- zaharuri 5,0 g
Fibre 7,5 g
Proteine 13 g
Sare 0,04 g

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Origine: Filipine.

Rețeta de GRANOLA cu fulgi de cocos

Granola. Iată încă un excelent mic dejun pe care poți să-l iei cu tine și să-l mănânci la birou. E bogat în carbohidrați, iar adaosul de iaurt grecesc degresat face din el o foarte bună opțiune de refacere. Dacă faci mai mult, poți să păstrezi cam o săptămână într-un recipient etanș. Poți, astfel, să-ți prepari micul dejun cu o seară înainte, să-l lași la frigider și să-l iei cu tine a doua zi dimineață.
Cantitate: 1 porție
Timp de pregătire: 5 minute
La cuptor: 15 minute
Pentru Granola (10 porții):

  • 100 g de semințe de floarea-soarelui
  • 300 g de fulgi de ovăz
  • 200 g de migdale
  • 100 ml de miere
  • 100 g de chips de cocos
  • 300 g de afine roșii uscate sau alte fructe uscate, la alegere
  • Pentru un borcan/pahar mare:
  • 100 g de Granola
  • 150 g de iaurt grecesc degresat

MOD DE PREGĂTIRE REȚETA DE GRANOLA

  1. Mai întâi se face Granola. Se încinge cuptorul la 150°C. Se pun semințele de floarea-soarelui, fulgii de ovăz și migdalele pe hârtie de copt și se stropesc cu miere în mod egal. Se lasă la cuptor 10-15 minute până se rumenesc.
  2. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă fulgii de cocos și fructele uscate. Se păstrează într-un recipient etanș.
  3. Pentru consum, se ia o porție de Granola și se pune o jumătate din ea într-o cupă. Se adaugă iaurtul peste ea, iar deasupra cealaltă jumătate de porție. Se ține la frigider pentru a doua zi sau se consumă imediat.

Informații nutriționale (per porție): 479 calorii, 52 g carbohidrați, 26 g proteine, 16,9 g grăsimi (din care 4,3 g grăsimi saturate).

Scrieti o recenzie

Chipsuri de cocos NATUR BIO 100 gr

Chipsuri de cocos NATUR BIO 100 gr