Pret redus! Vin de Aronia cu Mirodenii Bio 9%Alc. 0,75L Mareste

Vin de Aronia cu Mirodenii Bio 9%Alc. 0,75L

AOAR344

Nou

Vin special de Crăciun și de sărbători cu aromă de iarnă și de ”familie”. Gustos, aroma, dar mai ales SĂNĂTOS. Din Germania, direct in paharul dvs! Vinul din aronia cu mirodenii este un adevărat elixir, ideal pentru orice masa ori pentru a ne relaxa seara. Este recomandat ca vin de desert dar poate însoți și fripturile. Cu vin din fructe de aronia și plante aromatice. Aromatizat cu zahăr și condimente pentru vin fiert.

Mai multe detalii

in stoc

30,50 lei

cu TVA

35,00 lei cu TVA

-4,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Logo BIO EU
Calitate premium. Conținut: 92% vin din fructe de aronia BIO, zahar. (conține sulfiți). Aronia provine din culturi certificate bio.
Mod de preparare: încălziți ușor, nu fierbeți. 9%Alc.
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 318kJ/75kcal
Grăsimi, din care: <0.5g
-acizi grași saturați: <0.1g
Carbohidrați, din care: 11g
-zaharuri: 11g
Proteine: <0.5g
Sare: <0.01g
Conținut: 0.75L
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. După deschidere păstrați la frigider și se consumă în termen de 5 zile.
Producător: Aronia Naturproduckte GmbH Germania.
Iata cateva informatii despre Aronia pe site-ul Wikipedia: "In fructele proaspete se găsesc antociani, substanțe tanante, vitaminele C, E, PP, acizi organici, microelemente, carotenoide, zaharuri, etc. Fructele de aronia conțin de 15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele.
La testul ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) nivelul de antioxidanți ai fructelor de aronia este de 16062 pentru 100g, una dintre cele mai mari valori dintre 277 de alimente (4). Consumând 100 g din aceste fructe vom acoperi necesarul de acid folic. De aceea sunt indicate pentru femeile însărcinate.

Aronia valori ORAC grafic

Fructele proaspete se folosesc în profilaxia carenței in vitamina P, sunt de asemenea hipotensive și datorită conținutului de inulină sunt indicate pentru diabetici, Cercetările realizate au arătat efectul hipoglicemiant al acestor fructe la pacienții cu diabet de tip 2 (5). De asemenea, studiile realizate au arătat că sucul sau extractul din aronia este eficient dacă suntem supuși la radiații, folosim excesiv telefonul mobil sau calculatorul (6). Din fructe se obține suc, prin metoda presării, care din punct de vedere a structurii chimice și întrebuințării este identic fructelor proaspete."
>> Mai multe informatii despre Aronia pe WikiPedia

Scrieti o recenzie

Vin de Aronia cu Mirodenii Bio 9%Alc. 0,75L

Vin de Aronia cu Mirodenii Bio 9%Alc. 0,75L