Vin de Aronia Bio 0,75 l 11,5% alcool Mareste

Vin de Aronia Bio 0,75 l 11,5% alcool

AOAW002 -MGI

Nou

Toti cei care cunosc proprietatile nutritive ale fructelor de aronia vor aprecia si acest vin bogat in resveratrol natural (antioxidanti naturali ce ajuta circulatia si sistemul cardiovascular). Vin demisec din fructe de aronia presate. Acest vin de fructe din boabe de aronia promite o experiență unică. Este adecvat atât ca vin de desert dar poate însoți și fripturile.

Mai multe detalii

in stoc

52,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Gustul tipic de aronia iși lasă amprenta sa catifelată cel mai bine la temperatura camerei. Conținut: vin din fructe de aronia BIO (conține sulfiți). Aronia provine din culturi certificate bio.
Producător: Aronia Naturproduckte GmbH Germania.

Logo BIO EU

Iata cateva informatii despre Aronia pe site-ul Wikipedia: "In fructele proaspete se găsesc antociani, substanțe tanante, vitaminele C, E, PP, acizi organici, microelemente, carotenoide, zaharuri, etc. Fructele de aronia conțin de 15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele.
La testul ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) nivelul de antioxidanți ai fructelor de aronia este de 16062 pentru 100g, una dintre cele mai mari valori dintre 277 de alimente (4). Consumând 100 g din aceste fructe vom acoperi necesarul de acid folic. De aceea sunt indicate pentru femeile însărcinate.

Aronia valori ORAC grafic

Fructele proaspete se folosesc în profilaxia carenței in vitamina P, sunt de asemenea hipotensive și datorită conținutului de inulină sunt indicate pentru diabetici, Cercetările realizate au arătat efectul hipoglicemiant al acestor fructe la pacienții cu diabet de tip 2 (5). De asemenea, studiile realizate au arătat că sucul sau extractul din aronia este eficient dacă suntem supuși la radiații, folosim excesiv telefonul mobil sau calculatorul (6). Din fructe se obține suc, prin metoda presării, care din punct de vedere a structurii chimice și întrebuințării este identic fructelor proaspete."
>> Mai multe informatii despre Aronia pe WikiPedia

Scrieti o recenzie

Vin de Aronia Bio 0,75 l 11,5% alcool

Vin de Aronia Bio 0,75 l 11,5% alcool