ARONIA Dulceata Bio Fara zahar adaugat 225 gr

ARONIA Dulceata Bio Fara zahar adaugat 225 gr

Cod Produs: AOAG011
Disponibilitate:
Pret: Lei: 20.70
Descriere

Dulceata BIO de aronia extra cu fructe întregi. Mai mult fruct aronia, 55 g la 100 g de dulceață, în borcane de 225 g. Dulceata fara pic de zahar adaugat! Fara ingrediente artificiale! 100% Natural. 

Proprietatile antiseptice ale fructului de aronia il recomanda ca un remediu puternic in raceli, prevenirea infectiilor virale si bacteriene.

Logo BIO EU

Ingrediente: suc concentrat de struguri albi bio, fructe de aronia bio, suc de lămâie bio, gelifiant: pectină din mere bio. Ingrediente din culturi certificate ecologic, DE-ÖKO-034.

Aronia face parte din familia Rosaceae fiind cunoscuta si sub denumirile americane de Black Chokeberry sau Redberry. Arbustul este foarte rezistent la frig  fiind cultivat chiar și în Siberia. Datorita proprietăților ei, aronia a fost introdusă în dieta cosmonauților ruși in anul 1959. Aronia conține antioxidanti si substante active, polifenol și vitamine precum PP, niacina, riboflavina (B2), acid folic, vitaminele E, A, K, precum și minerale: potasiu, iod și fosfor. Continutul mare de iod este benefic in fazele de crestere ale copiilor precum si in bolile datorate lipsei de iod. Fructele de aronia nu sunt un factor alergen şi nici nu au contra-indicaţii, de aceea pot fi oferite chiar si bebeluşului de la vârsta de 1 an, ca și majoritatea fructelor de pădure. Ba chiar fructele de aronia au efect antihistaminic, benefic in diferite tipuri de alergii.  Dulceata de aronia fara zahar adaugat poate fi folosita cu succes pentru retetele de clatite, vafe, gofre sau prajituri.

Aronia Original Germania Logo

Preparată din 55 g fructe/ 100 g produs.
Conținut total de glucide 56 g/ 100 g produs, exclusiv din fructe.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe capac.
A se păstra la rece după deschidere. Producător: Aronia Naturproduckte GmbH Germania.
Dulceata din fructe de aronia fara zahar adaugat. Foto: fructe BIO de Aronia Germania.

Dulceata din fructe de aronia fara zahar adaugat. Fructe BIO de Aronia Germania.

Etichete:
Etichete: dulceata, aronia

Produse asemanatoare