Aronia bitter elixir dulce acrișor cu 9 plante medicinale, produs autentic Germania Mareste

Aronia elixir fara zahar, fara alcool + 9 plante medicinale (pentru 14 zile), produs autentic Germania

AOAR90543

Nou

Aronia bitter elixir dulce acrișor cu 9 plante medicinale, produs autentic produs în Germania, 700 ml. Este un supliment bio naturist tip tratament de 14 zile pentru sănătatea cardio-vasculară și buna funcționare a sistemului imunitar. Ingredientele provin din agricultura ecologică certificată, deci sunt curate, fără pesticide și aditivi. Sucul de aronia cu plante medicinale nu are zahăr adăugat, fiind potrivit și pentru diabetici. Nu conține alcool, ci suc neîndulcit, cu adevărat benefic sănătății!

Mai multe detalii

73,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Supliment alimentar bio organic, bogat în polifenoli, mangan și vitamine din sucul de aronia și din extras din plante medicinale.

De ce să alegem un bitter elixir pe bază de aronia?

 • este o băutură ECO foarte CONCENTRATĂ cu Aronia și Plante medicinale fără alcool, fără zahăr adăugat, 100% NATURALĂ;
 • este deosebit de benefică pentru sănătate, atât prevenție cât și tratament (solicitați sfatul medicului în caz de afecțiuni oncologice, acutizate sau cronice);
 • protejează celulele impotriva stresului oxidativ;
 • contribuie la menținerea normală a metabolismului energetic;
 • contribuie la formarea normală a țesutului conjuctiv;
 • potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii;
 • bogat în polifenoli și OPC;
 • conține 9 plante ecologice care se completează reciproc (efect sinergic);
 • potrivit și pentru diabetici;
 • gust blând și armonios;
 • fără adaos de coloranți și conservanți, fără lactoză.

INGREDIENTE: 50% suc de aronia Bio, 30% extras din plante Bio (apă, cistus Bio, fenicul Bio, ghimbir Bio, obligeană tetraploidă - Kalmus Bio, tarhon Bio (Isop), rădăcină din lemn dulce Bio, rădăcină de angelica Bio, anason Bio, rotunjoară Bio (Gundelrebe)), 20% suc concentrat de aronia Bio.
BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
¹=Mangan - contribuie la menținerea normală a metabolismului energetic
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE PER 50 ml²

Mangan 0,35mg/18%³
Polifenoli 600 mg
OPC 133 mg
²=consum zilnic recomandat.
³=procentaj pentru valori nutriționale de referință (NRV).

MOD DE UTILIZARE:a se consuma 50 ml zilnic, după mâncare simplu sau diluat în apă.
Pentru copii se recomandă jumătate din cantitatea recomandată adulților.

 0.7L (700 ml)

AVERTISMENT: agitați bine înainte de folosire. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viată sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: după deschidere se păstrază în frigider și se consumă în maxim 14 zile.
PRODUCĂTOR: Aronia ORIGINAL Naturprodukte GERMANIA.

Plantele medicinale sunt mult mai bine valorificate în sucul de aronia decât într-un bitter clasic pe bază de alcool

Plantele care conțin amare (substanțe amare) sunt utilizate exclusiv datorită enzimelor și principiilor active amare. Acestea cresc apetitul și stimulează digestia acționând asupra membranelor mucoase ale gurii și stomacului. Un produs cu plante medicinale tip bitter mărește fluxul biliar, stimulează repararea țesuturilor peretelui intestinal și reglează secreția de insulină și glucagoni. Ele induc reflectiv stimularea glandei salivare și secreția de suc gastric. Gustul amar este recunoscut de papilele gustative, dar în stomac sunt foarte bine primite. Papilele gustative sunt situate la rădăcina limbii și păstrează gustul amar la ceva timp după aceea. Acestea trimit apoi semnalul către creier, care, prin reflexe, afectează umflarea membranelor mucoase secretoare. Plantele medicinale cu principii amare (bitter) au, prin urmare, o influență pozitivă asupra proceselor digestive, apoi conduc la o îmbunătățire a digestiei, precum și la o ameliorare a aportului alimentar. Plantele amare prezintă în general acțiune antidiabetică și tonică.

Bitter este un nume popular pentru băuturile alcoolice care combină proprietățile plantelor medicinale cu cele ale aperitivului și tonicului. Elixirul cu aronia are proprietățile medicinale ale bitterului, dar cu un gust bând, dulce-acrișor în mod natural de la fructe, fără zahăr adăugat și fără îndulcitori.

Flavonoidele din aronia și din plantele medicinale, beneficii

Flavonoidele sunt polifenoli ce funcționează în principal ca pigment al plantelor, dând culoare florilor, fructelor și frunzelor. Aronia este deosebit de bogată în polifenolii flavonoide, dovadă stând culoarea sa pregnantă! Flavonoidele sunt larg distribuite și abundente în întreaga lume a plantelor. Toate împărtășesc aceeași structură chimică, un inel central de benzen alăturat unei structuri de piroză benzo gama. Toți flavonoizii sunt formați prin calea acidului shikimic și acetat cu un grad diferit de oxigenare și hidroxilare determinând variații individuale. Flavonoidele pot fi grupate în funcție de dieferența structurală. Aproximativ 80% din flavonoidele cunoscute sunt clasificate ca glicozide flavonoide care alcătuiesc flavonele, flavonolele, flavononele și bioflavonoidele. Alte categorii de flavonoide includ calcone, aurone și glavosil flavonoide. Flavonoidele sunt considerate ca având efecte beneficii pentru sănătate: antiinflamatorii (inhibă metaboliții inflamatori și formarea țesutului de granulație), anti-alergice (inhibă eliberarea histaminei) și efecte anti-oxidante. Sistem circulator mai bun. Acestea sunt bine cunoscute pentru efectul de întărire și protecție asupra structurilor capilare și venoase fragile. Flavonoidele își manifestă adesea funcția terapeutică prin capacitatea de a inhiba sistemul enzimatic (de exemplu, lipooxigenaza, ciclooxigenaza, elastaza și aldoza reductaza), precum și eliminarea radicalilor liberi și activitatea co-factorului anti-oxidant, vitamina C.
Alte acțiuni demonstrate de diferiți flavonoizi includ beneficii hepatoprotectoare, anti-spasmodice, hipo-colesterolemice, diauretice, antivirale și anti-bacteriene. De exemplu: Quercitrin, Quercetin, Kaempferol.

Sursa informații: researchgate.net

Scrieti o recenzie

Aronia elixir fara zahar, fara alcool + 9 plante medicinale (pentru 14 zile), produs autentic Germania

Aronia elixir fara zahar, fara alcool + 9 plante medicinale (pentru 14 zile), produs autentic Germania