Promo! Aronia, Afine si Merișoare SUC BIO 700 ml Mareste

Aronia, Afine si Merișoare SUC BIO 700 ml

AOAR90472

Nou

Suc BIO multifruct din suc de aronia, merișoare și afine, 100% suc presat direct. BIO = ORGANIC - ECO. Din culturi certificate ECOLOGIC. Ingrediente: suc de aronia BIO 69%, suc de merișoare BIO 19% (Vaccinium macrocarpon), suc de afine BIO 12% (Vaccinium oxycoccus). În sticlă brună. Produs în GERMANIA din culturi proprii, certificate ecologic. Recomandare: Recomandăm o dată pe zi 100 ml după masă. Sucul poate fi, de asemenea, diluat si/sau îndulcit.

Mai multe detalii

44,63 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

După deschidere, depozitați la frigider și consumați-l în decurs de 10 zile. Informații nutriționale per 100ml

Valoare energetică 172 kJ /40 kcal

Grăsimi <0,5 g

din care acizi grași saturați <0,1 g

Carbohidrați 11 g

din care zaharuri 6,3 g

Proteine <0,5 g

Sare <0,03 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.

Pentru a preveni pietrele la rinichi și infecțiile de tract urinar sunt recomandate anumite sucuri (cel de merișoare și de aronia), seva de mesteacăn sau ceaiuri și extracte de coada șoricelului, urzică, păpădie, coada calului, turmeric. Ştiaţi că o persoană îşi poate pierde până la 90% din funcţia renală înainte ca primele simptome care indică boala cronică de rinichi să apară? De aceea, este bine să facem analize medicale și să urmăm tratamente naturiste preventive care susțin funcția sănătoasă a rinichilor. Boala cronică de rinichi presupune o degradare progresivă şi ireversibilă a funcţiei renale, de aceea prevenirea şi diagnosticarea precoce sunt esenţiale. Afecţiunea poate fi depistată prin trei analize simple: glicemie, creatinină şi sumar de urină. Medicii recomandă tinerilor să-şi facă aceste trei analize o dată la trei ani, în timp ce persoanele cu vârste peste 50 de ani ar trebui să şi le facă anual. De asemenea, medicii recomandă controlul regulat al rinichilor, în special fumătorilor şi persoanelor care au rude directe cu boală cronică de rinichi.

Ce lichide putem să bem atunci când avem afecțiuni ale rinichilor?
Lichidele recomandate sunt: apa, seva de mesteacăn, sucul de merișoare (care ajută și în tratamentul infecțiilor urinare) și suc de aronia care ajută la buna funcționare a vaselor sanguine din rinichi.

Producător: Aronia ORIGINAL Naturprodukte GmbH. Germania.

Scrieti o recenzie

Aronia, Afine si Merișoare SUC BIO 700 ml

Aronia, Afine si Merișoare SUC BIO 700 ml