ARGILA

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Apa de gura 100% Naturala cu salvie, argint, ananas 100ml
  Va doriti probabil o apa de gura 100% naturala, stiut fiind ca cele obtinute din ingrediente sintetice pot afecta cavitatea bucala. Va recomandam apa de gură 100% Naturala cu salvie, argint, ananas, extract de argila verde. Fără îndulcitori artificiali. A se dilua cu apa înainte de folosire (..
  Lei: 43.50
  Pe baza a 2 comentarii.
 • Argila cosmetica: fata, corp, par & anticelulita 1Kg
  Argila cosmetica Argital se foloseste ca masca tratament pentru fata, corp si par combinata cu apa. Argila este eficienta si in tratamentul anticelulita. Pentru mai multe masti cosmetice vizitati site-ul prodieta.ro unde regasiti mai multe proprietati ale argilei si moduri de folosire pentru infr..
  Lei: 19.26
 • ARGILA de BAUT, Minerale & Oligoelemente NATURALE
  Argilă de baut este argila verde activă ventilată din Sicilia Italia, marca Argital. 300 gr la pet cu capac. Graţie oligoelementelor şi sărurilor minerale, argila verde Argital este înzestrată cu proprietăţi de curăţare şi energizare extraordinare. Este un tonic pentru persoane de toate vârstele,..
  Lei: 11.52
 • Argila verde activa pentru baut bogata in Saruri Minerale
  sale
  Graţie oligoelementelor şi sărurilor minerale, argila verde pentru baut Argital Italia are proprietăţi de detoxifiere a organismului şi energizare. Este un tonic pentru persoane de toate vârstele, reface echilibrul mineralelor, furnizând sănătate întregului organism. Argila are o remarcabila ..
  Lei: 20.32Lei: 21.00
 • Argila verde cu Salvie si Fenicul pt eliminarea gazelor
  sale
  Argila verde cu salvie si fenicul este adjuvant în motilitatea gastro-intestinală şi eliminarea gazelor. Supliment alimentar cu salvie, anason, fenicul şi mentă. Daca aveti probleme de balonare si dificultate in eliminarea gazelor si doriti un tratament naturist va recomandam suplimentul nat..
  Lei: 27.23Lei: 38.90
 • Argila verde fina pentru Uz Cosmetic 500gr
  Argila verde pulbere fina, uscata la soare pentru masca faciala, cataplasme şi plasturi pentru băi de corp, mâini şi picioare. Argila verde fină Argital este foarte rară, deoarece îşi are originea în mare şi contine toate elementele prezente în mare. Provine din lutării necontaminate din Sicilia...
  Lei: 9.58