Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml Mareste

Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml

1 Review(s)

AG2058

Nou

Propolis spray pentru pulverizare în cavitatea bucala. Propolisul este un foarte bun remediu împotriva stomatitelor și a cariilor dentare. Acesta este unul dintre cele mai bine vândute produse ProDietaBio.ro și Argital Italia, fiind deosebit de apreciat de clienți și chiar de stomatologi. Propolisul are proprietăți antibacteriene și antivirale și de aceea acționează și împotriva mirosului urât al gurii și stomacului.

Mai multe detalii

in stoc

31,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Propolis pentru pulverizare in cavitatea bucala, remediu impotriva stomatitelor, aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei, bolii parodontale si a cariilor dentare! Este cel mai puternic medicament 100% natural antiinfecţios cunoscut. Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. Proprietăţile acestui preparat natural ajută la distrugerea a nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri cu varietăţile lor. » » Puteti citi mai multe informatii despre propolis in articolul dedicat « «

O enigmă este şi cum au putut medicii antici, cum ar fi Galen sau Pliniu, să identifice, fără a beneficia de mijloacele moderne, proprietăţile sale terapeutice. Un lucru este cert: primăvara, albinele culeg un medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.
Propolisul este un „cocteil” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.
Ingrediente: glicerină, apă, propolis.
Administrare: pulverizaţi direct în gură şi repetaţi pulverizarea de-a lungul zilei în funcţie de necesitate.
Are efecte excelente în combaterea stomatitelor şi a cariei dentare (se fac clătiri atente ale gurii după fiecare spălare pe dinţi), este un excelent antibiotic, care acţionează progresiv inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii.
Nu se administrează pe perioada sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să suplinească o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Se păstrează la loc aerisit, ferit de surse de căldură şi razele soarelui.
Produs 100% natural Argital Italia.
Nota 
2021-01-08

Propolis spary

Il cumpar de 4 ani de la dvs si e cel mai bun de pe piata. Ar trebui sa imi rezolv o lucrare cu dantura dar pana atunci... Noroc ca am lucrat in Italia șși l-am vazut mai intai la ei. Acum ca il aduceti in Romania imi e mai usor sa il iau de pe acest site.

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml

    Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20 ml