Propolis pur 60 capsule - Cura de 10 zile Mareste

Propolis pur 60 capsule - Cura de 10 zile

AP11003

Nou

Propolis capsule pentru cura cu propolis de 10 zile cu beneficii pentru sănătate. Propolisul este un veritabil antibiotic natural care acţionează progresiv antiviral și antibacterian, inhibând dezvoltarea bacteriilor, refăcând ţesuturile lezate de către acestea, favorizând eliminarea secreţiilor în exces de pe căile respiratorii.

Ingrediente: extract de propolis 289 mg (minim 13% bioflavonoide exprimate în crisină), gelatină (material capsulă).

Mod de administrare: luați 2 capsule de 3 ori pe zi. 2 capsule = 75 mg de bioflavonoide. 100% propolis. Supliment alimentar. Acesta este un supliment alimentar, iar modul de administrare este o recomandare. Se pot lua mai puține capsule zilnic, dozajul este pentru o cură cu intensitate maximă. 

Mai multe detalii

65,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

PROPONORM CAPSULE CU PROPOLIS 23G – 60 CAPSULE APROLIS.

Ce este propolisul, care sunt beneficiile capsulelor de propolis asupra sănătății și a sistemului imunitar, ce boli poate trata.

Beneficii aduse de cura cu propolis

Studiile arată că propolisul poate distruge nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite și 30 de tipuri de virusuri, inclusiv virusul gripal.

Datorită originii naturale a extractului de propolis, pot apărea variații de culoare între diferite loturi ale produsului. Aceste modificări nu afectează calitatea produsului.

Propolisul este un amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe circa 20 de specii de arbori. Propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. Știați că... de fapt, cuvântul propolis vine din greacă şi înseamnă „partea dinaintea cetăţii”. Observând cum îşi construiesc albinele stupul, învățații greci au ajuns la concluzia că această substanţă joacă rolul de pavăză împotriva agresorilor externi, propolisul făcând din stup o adevărată cetate.

 • Propolisul este puternic anti-inflamator;
 • Are efecte antioxidante intense, protejând organismul de efectul niciv al radicalilor liberi;
 • Întăreşte sistemul imunitar, având efect antiviral;
 • Are proprietăţi anti-cancerigene;
 • Protejează aparatul respirator;
 • Este util în afecțiuni gastro-intestinale;
 • Este eficient ca parte a tratamentului de hepatite şi alte afecţiuni ale ficatului;
 • Stimulent al sistemului nervos.

Cum se obţine propolisul

Propolisul este un ansamblu de substanţe naturale binefăcătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale multor specii de pomi fructiferi. Albinele știu să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară. Ele culeg acest medicament excepţional, adunat cu un efort uriaş, din mugurii abia ieşiţi la lumină.

Există două metode prin care apicultorii recoltează acest medicament: răzuindu-l direct de pe pereţii stupului de albine sau pentru o mai mare eficienţă, construind un colector special, ce preia progresiv producţia albinelor, care astfel sunt stimulate să culeagă cantităţi tot mai mari de propolis.

Propolisul este un remediu de tradiţie în medicina naturistă din România și este recomandat pentru o cură de minim 10 zile.

Tratament naturist cu propolis

Un studiu realizat de cercetătorii germani a arătat că la pacienţii care iau propolis de mai multe ori pe zi, probabilitatea de a face o infecţie cu virusul gripal scade cu până la 40%. De asemenea, la majoritatea pacienţilor trataţi astfel cu propolis, timpul de vindecare se reduce la 3-4 zile, faţă de 6-7 zile.

Propolisul este eficient în ameliorarea bolilor respiratorii cu secreţii abundente şi a bronşitelor. Capsulele administrate dimineaţa pe stomacul gol, pot elimina simptomele deranjante ale colitei de fermentaţie şi de putrefacţie. Substanţele antioxidante din compoziţia propolisului au efecte excepţionale în tratarea asteniei. Acestea au efecte tonice nervoase și pot împiedica degradarea unor vitamine esenţiale pentru organism (vitamina C). În plus, pot echilibra nivelul hormonal.

Întărirea sistemului imunitar cu propolis capsule

Studii făcute în paralel în Japonia, Statele Unite, Rusia au pus în evidenţă faptul că propolisul administrat sistematic măreşte producţia de celule specializate ale sistemului imunitar, le face mai „agresive”, ceea ce determină o mult mai mare rezistenţă la infecţiile cu orice tip de germen. Propolisul este aficient și pentru tratamentul antigripal, antivirus.

Administrarea zilnică a propolisului poate, de asemenea, să prevină hipertensiunea şi tulburările de ritm cardiac, normalizând în acelaşi timp cantitatea de colesterol din sânge şi având rol de refacere a elasticităţii vaselor de sânge.

Propietăți nutritive ale propolisului

În compoziţia propolisului de află

 • polifenoli;
 • acizi benzoici și derivați ai acestora;
 • acid cinamic, precum și derivații acestuia;
 • hidrocarburi triterpenice și alifatice;
 • compuși heteroaromatici;
 • minerale;
 • steroli și hidrocarburi steroizi;
 • zaharuri și aminoacizi.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut net: 23g. Conține 60 capsule.
Condiții de păstrare: păstrați departe de umiditate, căldură și lumină.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Număr de înregistrare (Serviciul Public Federal Belgique) AS 1548/102
Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania

Scrieti o recenzie

Propolis pur 60 capsule - Cura de 10 zile

Propolis pur 60 capsule - Cura de 10 zile